Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fiolek FIAT 131 i Poldek ra ... Poznań | 2010-08-19 21:29:25 W Poznaniu w nocy z portu na PKP żadna komunikacja nie jeździ ,jedynie taxi i jest około 6 km. |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2010-08-20 00:01:10 W Gdańsku też jest bieda z nocną komunikacją, daj znać co wybrałeś, może coś wymyślimy |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2010-08-20 13:21:11 Na promie można kupić opaski, które uspokajają błędnik. Kosztują jakieś grosze. |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2010-08-23 10:15:37 Dżery - jeżeli będziesz lądował via "Lech Walesa Air Port" to dzwoń, przyjadę na lotnisko i odstawie cię do dworca PKP
nowy tel w profilu |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2010-08-23 23:32:48 Wiedziałem że tak będzie
Prawdziwy PISuar nigdy nie wyląduje jak będzie miał wybór na lotnisku z takim patronem |
JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2010-08-24 18:15:37 Gadzie nie mam pewności tak jak Bronek czy czasem nie jesteś centusiem albo pyrą bo bardziej podobny do szkota jesteś Obiecałeś mi piwo i pomimo że miałeś mnóstwo okazji to nigdy nie wywiązałeś się z obietnicy. Na wiosnę specjalnie polecę przez siedlisko zła Platformianego żeby dać Ci jeszcze jedną szansę na rehabilitację |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2010-08-25 07:57:18
O przepraszam jedno było na pewno dostarczone ale po drodze wypite przez jednego "złego"
Serdecznie zapraszam, zobaczysz że "pełowcy" to bardzo sympatyczni ludzie |
JerryP Miłośnik FSO Astra1,7CDTI, Fabia, ... Sulejówek | 2010-08-25 08:37:37 Gadziku - pytałem w WGU czy ktoś wychlał moje piwo ale nikt nie chciał się przyznać do zbrodni .
Wiem że pełowcy to sympatyczni ludzie - wystarczy im potakiwać gdy atakują i plują na każdego kto się z nimi nie zgadza . Przed drugą turą wyborów miałem "przyjemność" być na imieninach mojego kuzyna - starego komucha (ale rodziny się nie wybiera ) w trakcie imprezy zaczęli dyskusję na temat wyborów i tego że tym razem głosowani nie na LSD tylko na Komoruskiego bo tylko on ....itd. Delikatnie tylko powiedziałem że akurat po nich nie spodziewałem się takiej wolty i myślałem że będą wierni Napieralskiemu. Dodam że po tym co się później zaczęło musiałem grzecznie się pożegnać i opuścić to "kulturalne" towarzystwo. Coraz częściej zastanawiam się skąd w ludziach tyle nienawiści |