Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
seboos Espero 1.5 16V LPG Sosnowiec | 2010-08-25 22:06:32 Kupię bazę pod Buggy najlepiej coś tylnionapędowego ale za niedużą kasę. Coś wyrejestrowanego.
Jeżeli ktoś wie albo komuś zalega jakiś złom na podwórku który stoi nieużyteczny to chętnie się przyjrzę. Najlepiej ze śląska lub małopolski. Albo jakiś grat na chodzie do którego nie trzeba nic dokładać tylko wziac i poszaleć po polach coś do 400zł lub taniej chodzi o coś do rozwalenia a jeżeli tylnio napędowe to do przeróbki na buggy Pozdro |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2010-08-26 15:23:36 raczej szukaj na allegro. za takie pieniadze to jedynie 126p lub jakis pordzewialy strasznie polonez (tylnionapedowki) nie wiele ponad twoj prog finansowy kupisz jakies tam tavrie, pande I, UNO. Troche wiecej kasy dasz to kupisz omege A z tylnim napedem i mocnym silnikiem. |
seboos Espero 1.5 16V LPG Sosnowiec | 2010-08-26 15:28:49 szukalem na allegro i albo wyrejestrowane ale nie jezdzi albo nie wyrejestrowane i tez nie jezdzi a jak jezdzi to ze 2-3x drozej
poczekam moze sie cos trafi |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2010-08-26 18:17:18
auto kupujesz i nie rejestrujesz i po sprawie. (mam tak 2 auta od dawna) , tu masz ciekawy link: Skoda i naped na tyl jak sie nie myle. |
VEndriuV Espero 1.5 GLX Katowice | 2010-08-26 21:21:28
czy ja wiem czy tak można ? wtedy raczej trzeba auto zezłomować niż tak to olewać. Bo autko istnieje, z czasem je rozwalisz i oddasz na normalny złom, a po tym odezwie się jakiś urząd, co z autem a go juz nie masz i bedziesz latał aby mieć kwitek zezłomowania. |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2010-08-27 07:36:43
aut juz nie ma od 3 lat, sa pociete i sprzedane na zlomie. Ale wrazie czego mozna spiac umowe na jakiegos slupa (menela ze sklepu za butelke wodki) |