[ K ] Maska, Nosek, Lampy, Zbiorniczki...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule.
Zależy w jakich cenach
Jak narazie robię samochód na własny koszt.
Czekam na przedstawiciela aby wycenił straty.
Do tej pory nie było.
Więc kupuje i kompletuje.
Lampy, prawa, lewa oby jak najładniejsze i nie za drogo
Nosek, Maska ale to chcę w moim kolorku. Będę szukał na szrotach.
Zbiorniki : Wyrównawczy i Wspomagania. O i może ma ktoś zbiornik paliwa : cieknie mi tam gdzie się linka ręcznego trzyma.
Proszę o wycenę jeśli ktoś ma...

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2010-08-12 19:42:25 ]

Zbiorniczek wspomagania mam, od wyrównawczego jednak nie potrzebny. Jak narazie.
maska przyjedzie do mnie z Będzina gdzieś koło Katowic. kupiłem ją za 50 zł i to jeszcze w kolorze nadwozia. Z wysyłką za około 85 zł.
Reszty szukam.

Jednak wyrównawczy też wezmę. Ale to prędzej u siebie na szrocie za kupie. Są po 30 zł.

zbiorniczek na oko powinien pasować od kadetta. Porównaj je, jak będzie taki sam, to mam taki.

Do Ikarus'a.

Jeżeli szukasz lamp to rozumiem, że stare masz rozwalone. Poszukuję tych szarych dekielków/nakrętek osłaniających żarówki od środka. Gdzieś zgubiłem toto i mi lampa paruje. Jakbyś chciał upłynnić po taniości taką nakrętkę to daj znać. Może być mail na

opis małpa wp kropka pl

Cytat:
2010-09-02 08:02:16, Marcin_J pisze:
.."Może być mail na opis małpa wp kropka pl.."

już Was całkiem porąbało ?...NIC nie można napisać NORMALNIE ? np.: opis@wp.pl[addsig]

bogdan1, to tak specjalnie żeby oszukać automaty które latają sobie po necie i szukają adresów e-mailowych dla spamerów.

Cytat:
2010-09-02 11:24:15, barcin pisze:
bogdan1, to tak specjalnie żeby oszukać automaty które latają sobie po necie i szukają adresów e-mailowych dla spamerów.

jeśli to naprawdę tak...wypada mi tylko przeprosić

/człek w niewiedzy swojej czyni różne głupstwa przecie /

OT

A slyszeliscie o tych automatach co szukaja plikow muzycznych na portalach internetowych (np wrzuta)? sciagaja udostepniajacych, kary sa nawet spore.

Na szczęście w wypowiedzi bogdan1'a dodało jakieś krzaczki do maila.
Niestety podawanie maila w czystej postaci powoduje najdalej w przeciągu 3 tygodni zaindeksowanie go przez różne wyszukiwarki. I w tym momencie nasz adres staje się wielce publicznym.

Cytat:
Do Ikarus'a.

Jeżeli szukasz lamp to rozumiem, że stare masz rozwalone. Poszukuję tych szarych dekielków/nakrętek osłaniających żarówki od środka. Gdzieś zgubiłem toto i mi lampa paruje. Jakbyś chciał upłynnić po taniości taką nakrętkę to daj znać. Może być mail na

opis małpa wp kropka pl

Te dekielki mniej więcej nie żyją. Jeden jest z dziurą na pseudo kxenon, a drugi wpasował się w zbiorniczek płynu wspomagania i ten właśnie dekielek został już pochowany gdzieś na Łubnej 2 lub Łubnej 3