Cała strona kierunków miga dlaczego?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam . problem jest tego typu , że po otwarciu drzwi kluczykime( jest centralny tylko,że sterujący sie zepsuł i otwiera tylko drzwi kierowcy. W każdym razie po otwarciu drzwi kluczykiem włączyla mi się cała prawa strona kierunkowskazów miga sobie nawet bez włożonego kluczyk. po właczeniu lewego kierunkowsazu nadal prawa strona miga i w dodatku miga innym tempem.tj wolniejszym. na awaryjnych wszystkie migają równo ale kontrolka na panelu od kierunkowskazów dziwnie przygasa. w dodatku po odłaczeniu akumulatora i ponownym jego podłaczeniu sytuacja sie nie zmienia i caly czas ta prawa strona sobie miga. nie wiem czy to jakis alam czy co? w kazdym razie caly czas byłam przekonana ze nie mam alarmu w tym aucie z tym ze moge sie mylic bo auto mam od jakis 3 mies. pomózcie bo nie mam juz sił do tego!! prosze!!! z góry dziekuje za wszelki pomysly co to moze byc i jak rozwiazac ten problem

ps włczają kierunek jeden przerywacz słychac przy kierownicy a drugi przy skrzynce bezpieczników i każdy innym tempem tyka..

Witam. Zapraszam do Powitowywalni i do zapoznania się z regulaminem.

co do postawionego pytania, to ciężko coś powiedzieć, skoro nie wiesz czy alarm był/jest. ja bym szukał pozostałości po nim.

-----------------
Nie bierz życia na serio, i tak nie wyjdziesz z niego żywy..

tam jest taka czarne kwadratowe pudelko przypominające alarm bądz tez jest to od centralnego. no nie wiem