TUNING DAEWOO ESPERO ! ! !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
polecam ten sklep wraz z warsztatem (choc ceny niesa niskie) -------->>> http://www.tuning.jedrasik.pl/daewoo01.html

niestety, ceny nie są niskie :: ::
pozdr Maksimus

[ wiadomość edytowana przez: Maksimus_skc dnia 2007-11-26 16:43:33 ]

a sklep znany jest od lat jak jedrasik zrobi jakies ladniejsze zderzaki niz te paskudne dokladki to pogadamy

ceny niesa niskie ale to zlote espero na stronce jest fajnie zrobione i wsumie wszystko jest oryginal i to nie byle jakiej firmy

a masz jakis sklep ze zderzakami do espero ?

Cytat:
2007-11-26 16:50:02, REKIN3 pisze:
a masz jakis sklep ze zderzakami do espero ?

nie skumales mojej ironii..chodzi wlasnie o to ze nikt nie zrobil dotad fajnych zderzakow do espero..a to zlote wcale nie jest fajne..wie to kazdy kto widzial te dokladki na zywo..normalni tunerzy robia zamienniki zderzako a nie jakies wiesniackie dokladki ktore wygladaja jak..doklejone..to rzecz gustu ale zrob sobie sonde w tym klubie i przekonasz sie co wiekszosc klubowiczy mysli o tym

a co sadzisz na temat tego esperalka (tylny zderzak ma nawet nawet) ------>>>>> http://moto.allegro.pl/item271646488_daewoo_espero_1_8_z_1999_1_wlasciciel.html

Cytat:
2007-11-26 17:09:52, REKIN3 pisze:
a co sadzisz na temat tego esperalka (tylny zderzak ma nawet nawet) ------>>>>> http://moto.allegro.pl/item271646488_daewoo_espero_1_8_z_1999_1_wlasciciel.html

owszem.....to Espero ma nawet tylny zderzak

gutenberg niedawno napisał, że o gustach się nie dyskutuje...( znaczy chciał napisać o gustach a wyszejdły mu jakieś tam inksze)....Niemniej współczuję Tobie Kolego "poczucia smaku"

fajnie ze Ci sie niepodoba to espero jest nawet calkiem calkiem ciekwsze niz w oryginale .....

Cytat:
to espero jest nawet calkiem calkiem ciekwsze niz w oryginale .....

Dupa, a nie ciekawsze. Obciach w takim aucie się pokazać nawet u mnie na wsi. I jeszcze na światłach sejczento 1100 go weźmie bez wysiłku.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-11-26 18:38:39 ]

co ty porownujesz seicento takie male i niebezpieczne do espero to jest limuzyna sedan a nie auto dla pracownikow firm jakim jest seicento male brzydkie i niebezpieczne ave espero

no no robi się ciekawie

Cytat:
2007-11-26 18:50:13, REKIN3 pisze:
co ty porownujesz seicento takie male i niebezpieczne do espero to jest limuzyna sedan a nie auto dla pracownikow firm jakim jest seicento male brzydkie i niebezpieczne ave espero

Ludziska! Uciekajta! ZBOK!

Tjóningować limuzynę...

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-11-26 18:52:43 ]

śmierdzi mi to nerwicą...czyżby odrodzenie w nowym nicku??

Cytat:
2007-11-26 18:50:13, REKIN3 pisze:
... espero to jest limuzyna sedan ...

Dlatego właśnie esperaków nie powinno się szpecić żadnymi dokładkami zderzaków i inkszych tam naklejków klapowych dodających minimum 10KM

Jak już chcesz inwestować w espero to popraw silnik, zawieszenie, fajne aluski...

hehe kto sie smieje ten sie smieje ostatni jakos kumpel kupil audi a4 sedan/limuzyna i ja tuninguje 19 calowe felgi szyby wydech wszystko w niej zmienil i to jest dopiero samochod a nie w cywilnych wersjach dla takich przyslowiowych spoleczniakow niewyrozniajacych sie z tlumu

Cytat:
2007-11-26 19:11:04, REKIN3 pisze:
wszystko w niej zmienil i to jest dopiero samochod a nie w cywilnych wersjach dla takich przyslowiowych spoleczniakow niewyrozniajacych sie z tlumu

Trza se było za 3 stówki Żuka kupić i szpachlą go tuningować.
Koszt niewielki a napewno byś się z tłumu wyróżniał

spojler alufelgi wydech przyciemniane szybki poprawic silnik zawieszenie praktycznie wszystko przydalobysie zrobic w tym espero tak naprawde ;/

Nie ma się smiać co.
Nerwica właśnie też zamawiał swego czasu u Jędrasika spoiler zderzaka
Jestem tego samego zdania co kolega, że fajnie jak furka się troche wyróżnia z tłumu.. Może już za starzy jesteście na to, a my w sile wieku, nie wiem
Pozdro

no dokladnie dokladnie pare dodatkow i furka niedopoznania ale jak pare osob tylko w sile wieku to tak jest jak jest wsumie na wsi tylko sie jezdzi seicento i lanosem to nic dziwnego pozdro Nerwica ;]