[MK V] skrzynia MTX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak rozpoznać skrzynie MTX? Gdzie znajduje się jakieś oznakowanie? Kupiłem wczoraj RQB na części a mam RDA i porównując w jeździe to w RQB mam większą prędkość obrotowa przy tej samej prędkości. Jak jest to MTX to jest do kupienia. Zrobię aukcję jak będę pewny

[ wiadomość edytowana przez: thomas77 dnia 2011-01-16 13:53:33 ]
[ powód edycji: poprawa tytułu(cyfry rzymskie) ]

Cytat:
2011-01-16 13:32:41, Nofy pisze:
Jak rozpoznać skrzynie MTX? Gdzie znajduje się jakieś oznakowanie? Kupiłem wczoraj RQB na części a mam RDA i porównując w jeździe to w RQB mam większą prędkość obrotowa przy tej samej prędkości. Jak jest to MTX to jest do kupienia. Zrobię aukcję jak będę pewny

jesli podciagany wstyczny to masz mtx... jesli tylko popychasz do tyłu jak w swoim RDA to ib5

dzieki za info wsteczny jest podciągany. Ona pasuję do RSa? i do wszystkich 1.8?

Cytat:
2011-01-16 13:43:45, Nofy pisze:
dzieki za info wsteczny jest podciągany. Ona pasuję do RSa? i do wszystkich 1.8?

tak. chociaz w niektórych 1.8 były montowane ib5.

W wiekszosci 1.8 było montowane Ib5 ,tylko w silnikach RQB były mtx.Chyba ze ktos sobie zamówił to i w 1.6 zamontowali.

mam mtxa a wsteczny jak szósty bieg.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach