Kupię oponę KUMHO 756 185/65 86 T

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z bieżnikiem takim jak na zdjęciu kontakt auto_union@o2.pl zdjęcie

tak czytelniej dla braci forumowej

Tylko nie mówcie że ktoś jest na tyle szalony żeby to gówno (bo trudno to nazwać oponą) montować i jeździć po drogach publicznych

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2012-02-19 18:01:12, Adam4302 pisze:
Tylko nie mówcie że ktoś jest na tyle szalony żeby to gówno (bo trudno to nazwać oponą) montować i jeździć po drogach publicznych

weś zaś nie muf i nie marudź!
...jak jest sucho i ciepło to nawet da się na tych gumach (w miarę) bezpiecznie ..parkować

Jak będę u rodziców to zajrzę do piwnicy. Z tego co pamiętam to mi została taka z zapasowej po Nexusie.
W ogóle nie używana. Nie pamiętam tylko, czy jak oddawałem Nexie w znajome ręce to z kołem, czy bez.
Z Espero też mam nóweczkę zapakowaną w worek w piwnicy. Nie wiem też, czy taką samą.

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2012-02-20 09:19:46 ]

Cytat:
2012-02-20 09:18:42, Ikarus260 pisze:
Jak będę u rodziców to zajrzę do piwnicy. Z tego co pamiętam to mi została taka z zapasowej po Nexusie. W ogóle nie używana. Nie pamiętam tylko, czy jak oddawałem Nexie w znajome ręce to z kołem, czy bez. Z Espero też mam nóweczkę zapakowaną w worek w piwnicy. Nie wiem też, czy taką samą. [ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2012-02-20 09:19:46 ]

Ej... Ale używanie ok. 14 letniej opony w aucie to jest stwarzanie realnego zagrożenia spowodowania katastrofy w ruchu lądowym...

Cytat:
2012-02-20 23:05:12, Michal-500 pisze:
Ej... Ale używanie ok. 14 letniej opony w aucie to jest stwarzanie realnego zagrożenia spowodowania katastrofy w ruchu lądowym...

??? Nigdzie nie napisał ile opona ma lat. Moje espero ma już 16 lat, a opona na zapasie około 8, więc nie zawsze zapas ma się od nowości.

Pozdr.

Cytat:
2012-02-20 23:57:48, robertkaluza pisze:
??? Nigdzie nie napisał ile opona ma lat. Moje espero ma już 16 lat, a opona na zapasie około 8, więc nie zawsze zapas ma się od nowości. Pozdr.

Ale tu jest mowa o kumho które było oryginalnie montowane w espero, czyli najświeższe ma co najmniej 14 lat.

-----------------
czasem tu zaglądam