Forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy tylko ja mam problem z wejsciem na forum i inny wyglad niz dotad?
Stary link mi nie dziala, a nowy jest taki:
https://www.motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=9&start=0
i tylko przez niego moge czytac forum...

[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2010-07-21 12:06:11 ]

Cytat:
2010-07-21 12:04:22, fatboy82 pisze:
czy tylko ja mam problem z wejsciem na forum i inny wyglad niz dotad? Stary link mi nie dziala, a nowy jest taki: https://www.motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=9&start=0 i tylko przez niego moge czytac forum... [ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2010-07-21 12:06:11 ]

U mnie też tak jest..........

wlazłem przez bestiales.pl
na razie wszystko jest po staremu

pewnie coś się popierniczyło na chwilę

podaję sznurek:

http://motonews.pl/forum/?op=fvf&c=0&f=9

albo kliknąć tutaj.

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2010-07-21 16:28:55 ]

tyle , ze nie ma już tego "czarnego tła z logiem opla" po tym sznurku .

brzydkie te nowe forum stare miało styl i było inne niż wszystkie trzeba będzie założyć nowy post i będą wpisywać się tam ci którym podobała się poprzednia czerń

Ja mam cały czas z czarnym tłem z logiem opla.
Czyli wszystko po staremu.

Ja muszę wchodził przez zdechłą, szaro-biała stronę główną MOTONEWS'a. Czy ktoś wie what the fuck?

wejście przez podany link lub przez główną bestiales - nie powoduje u mnie żadnych zmian w wyglądzie forum w stosunku do tego co było wczesniej. Nie wiem, co jest ?

Spokojnie Panowie,
to nie nowe forum po prostu coś się wysypało....

u mnie też tak
nie wiem czemu,
może urgu coś wymyśli

Dziwna rzecz,bo w robocie na kompie tak właśnie jest a w domu po staremu,o.k.

zauważyłem, że w zależności od kompa/ używanej przeglądarki wejście przez ten sam link daje inne rezultaty

Ja zawsze wlaze przez to:

link

Mi dziala... ale jest jeden plus tego Waszego spieprzenia serwera. Naprawilo sie to co mi nie dzialalo od jakiegos pol roku czyli pokazywanie w ktorym temacie sa nowe posty. Przez ostatni czas mialem wszystkie zaznaczone jako "nowe"...

Cytat:
2010-07-24 22:43:36, chemik333 pisze:
Ja zawsze wlaze przez to: link Mi dziala... ale jest jeden plus tego Waszego spieprzenia serwera. Naprawilo sie to co mi nie dzialalo od jakiegos pol roku czyli pokazywanie w ktorym temacie sa nowe posty. Przez ostatni czas mialem wszystkie zaznaczone jako "nowe"...

dokladnie mi tez to nie dzialalo od jakiegos dluzszego czasu.

Serwer nie spieprzyli nasi, tylko motonews cos schrzanil i dlatego mamy standardowy wyglad ich forum, a nie nasz fajniutki

PS.
moze czas pomyslec o nowym forum przy tej okazji? pamietam, ze kiedys juz byly takie plany

[ wiadomość edytowana przez: fatboy82 dnia 2010-07-24 22:58:39 ]

Mi dziala tak jak zawsze. ie 8. Moze to zalezy od tego co masz w ustawieniach cookies i historii temporarow? Ja mam czarne wszystko standardowo.

A nowego to i tak pewnie nie bedzie bo bylby burdel. Tu latwiej wszystko ogarniac

U mnie niestety niezaleznie od przegladarki, kompa, polaczenia z netem, to mam tylko "nowa" wersje.

Dlaczego mialby byc burdel na nowym? Przenosisz posty, a wszystko masz u siebie i od nikogo nie jestes zalezny

temat zadany administracji motonews. na razie cisza

Link
Zobaczcie jak ten link u was chodzi.

Cytat:
2010-07-25 22:33:13, homer171 pisze:
Link Zobaczcie jak ten link u was chodzi.

podobnie jak wcześniej, chodzi bardzo dobrze - wszystko mam "po staremu" i naprawiło się oznaczanie nieprzeczytaneych, nowych postów.