Fiat 850 1967r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie przedstawiam Fiata 850 którego odrestaurowałem dla mojej przyszłej żony. Jest to najzwyklejszy Fiat 850 z 67r, oryginalny przebieg 48 tyś km. Szkoda że zdjęcia z przed renowacji poszły się paść ze starym dyskiem .
Blacharka była kiepska ale nie tragiczna, wiele detali musiałem bardzo długo szukać nowych lub w lepszym stanie.
Całe pracy przy tym maleństwie trwały ok roku, prócz blachy i lakieru wszystko robiłem sam, co szło to zostało wypiaskowane i robione od podstawa.
Starałem się żeby było jak najwięcej oryginału, udało mi się zakupić nowe opony tzw. rowerówki, nowe lampy tył, nowe klamki Cromodora, tapicerka ma wymienione tylko środkowe poszycie z materiału, reszta jest oryginalna.
Zostało jeszcze kilka kosmetycznych zabiegów, geometria zawieszenia z przodu i rejestracja na zabytka.

Planujemy nim jechać do ślubu, nada się ??

Image Hosted by ImageShack.us
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">
">

jest przepiękny do ślubu nada się na pewno , choć prewnie troche się wymniecie

pokazał byś wszystkie swoje skarby bo po ślubie to wiesz samo życie

Powiem tak ZAJEBISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Śliczny.

Do na wyjątkową okolicznosc bardzo fajne auto. Przód bedzie tak piał czy się ułozy?

Ponawiam prosbe poprzedników o prezentacje pozostałych aut, szczególnie przejsciówki 125p bez zderzaków

Panowie spoko luzik, reszta samochodów będzie pokazana jak będzie zrobiona. Teraz do roboty idzie Fiat 600 albo 125 albo 125p 68r. Sam jeszcze nie wiem

rob 125 co szyba zniknie

Spoko w przyszłym tygodniu wybieram sie do Ciebie

no to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

No autko I klasa jest cudowne fajny prezencik zrobisz przyszłej Żonie a co się tyczy Ślubu to jestem za każdy będzie się oglądał.Jeszcze raz gratulacje Autko jest cacy.

[ wiadomość edytowana przez: Pablo79 dnia 2009-02-18 17:35:46 ]

gucio zajebisty, pasuje mu ten kolor, tylko ten przód faktycznie coś za bardzo w górze, i nie wiem czy dobrze widzę, że opony są popękane?

Wypasiona 850tka, super ze nam takich aut przybywa w klubie i okolicach

Gruuuuuba madafaka Śliczne to to Podziwiam dbałość o szczegóły Są już boczki na drzwiach?

chyba żony nie kochasz;p lepiej by było gdybyś kupił jakieś nowsze, ,,lepsze" auto, a nie takiego pieknego, wspaniałego Fiacika rozumiem ze to byl jej wybor? czy Twoj lub Wasz wspolny....
ale naprawde gratuluje autka... ślicznie wyszlo!! sam robiłeś wszystko czy oddałeś komuś?

Maniacu czy założył byś popękane opony do takiego autka?
To co wydaje się być pęknięciem jest nadlewka gumy, z oponami wszystko jak najbardziej OK.
Moja pani zatwierdziła ten projekt, chociaż bardziej pasowała jej 600-tka ( jak mi urodzi syna, to dostanie 600-tke ).

Tak jak pisałem, prócz lakieru i blachy wszystko robiłem sam jak palec

fajny, ale z tymi oponami to przegiąłeś trochę

Cytat:
2009-02-18 20:59:01, Rino125p pisze:
fajny, ale z tymi oponami to przegiąłeś trochę

Czemu?? Pod jakim względem??

pod względem szerokości, ja wiem że oryginał, ale.....
ja mam szersze w motocyklu na przodzie, wygląda jak na jakiś szczudłach.

Łoł zakochałem się...Jutro wywalam swojego malcza i kupuje coś takiego A tak poważnie to na glebę go Z przodem byś coś zrobił żeby tak nie "piał" jak to kolega napisał. A i pokazał byś mi fotki wszystkich fiatów 126p jakie masz?

Pozdrawiam

P.S. Masz jakąś hale na te 15 zabawek ??

[ wiadomość edytowana przez: Milten dnia 2009-02-18 21:20:31 ]

wszystko wygląda jak nowe z fabryki, jestem pod wrażeniem.
a najbardziej podobują mi sie żółte zarówki, pasuja idealnie, no i ta czerwień

Cytat:
2009-02-18 21:17:17, Rino125p pisze:
pod względem szerokości, ja wiem że oryginał, ale..... ja mam szersze w motocyklu na przodzie, wygląda jak na jakiś szczudłach.

Oryginał to oryginał, z takimi kiedyś jezdzili i dało rade, tak musi być
Jak mu założę inne to tak jakby szyby mu przyciemnić .
Co do przodu, to zbytnio nie idzie go już obniżyć, oryginały też tak miały. Jeszcze coś pokombinuje ale ciężko będzie...

Milten ja jeszcze nie mam 126p