Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Heniu78 wawa | 2011-06-14 13:56:41 To moja pierwsza wypowiedź więc: Witajcie!
Jestem zapalonym hazardzistą - oczywiście w granicach rozsądku xD To mimo wszystko bardzo fajne uczucie kiedy z maszyny sypią się pieniążki, tudzież kiedy na koncie pojawia się dodatkowa sumka ![]() [EDIT] A swoją drogą, to ostatnio znalazłem bardzo ciekawą stronę internetową, która pomaga rozprawić się z nierzetelną pracą Bukmacherów. Dzięki tej stronie można rozwiązywać publicznie problemy związane z nieuczciwymi bukmacherami. Jej właściciele współpracują z kilkoma portalami bukmacherskimi więc można na niej polegać. Myślę, że taka pomoc może się okazać bardzo wartościowa dla wielu internetowych graczy Gorąco polecam - http://www.otwartekarty.pl/ [ wiadomość edytowana przez: Heniu78 dnia 2011-06-14 13:56:57 ] |
profil-usunięty | 2011-06-16 11:49:02 Jak sie człowiek sam nie dorobi to nie ma.... a te wszystkie gry hazardowe to tylko nabijanie kasy innym. |
![]() Bialy (A) ![]() wawa | 2011-06-16 23:17:26 Święte słowa Storm
Dla mnie to zwykłe wyłudzanie kasy. ----------------- --- Biały --- ten zły admin |
LeszekMajewski Kutno | 2011-07-22 20:14:34 ja grałem troche w sportowe zakładay, ale to nie dla mnie ![]() ![]() |