Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MooTie LOB NET MEMBER takie cuś Wrocław | 2011-07-01 17:20:34 Witajcie.
Mam problem, gdyż piękne miasto w którym mieszkam wyj...lo mi amory z przodu. Mam w swoim przeszczepie zalożone amory z seńka b c30se z regulacją, no i kurde nie mam zielonego pojęcia nawet za czym sie rozglądać bo one już sie nawet nie nadają się do jazdy w przód. Jakiś czas temu miałem okazje przejechać się kluska Kuby, która ma zalożone amory z b i powiem szczeże, że bujniecie się tym autem "urwalo nam dupę" w kwestii zawieszenia. Podpowiedzcie mi coś na ten temat, oczywiscie biorąc pod uwagę że jestem mechaniczna "ciota" |
MooTie LOB NET MEMBER takie cuś Wrocław | 2011-07-09 16:45:51 Bardfzo ku...wa dziekuje za pomoc |
MooTie LOB NET MEMBER takie cuś Wrocław | 2011-07-10 14:19:06 Szukam podpowiedzi czego dokladnie szukac-kupic, czy bez problemu pasuja amory z b do a |
MEGA_3 LOB WETERAN caravany dziwne Kalisz | 2011-07-10 18:06:43 a w relacji jakość/niska cena noje KYB (KAYABA) są najpewniejsze
kpl przód KYB GAZ/OLEJ - 535 zł omijać monroe, to już jakość poniżej akceptowalnej [ wiadomość edytowana przez: MEGA_3 dnia 2011-07-10 18:07:51 ] |
MooTie LOB NET MEMBER takie cuś Wrocław | 2011-07-13 19:29:45 Oki dzięki serdeczne, teraz wiem na co polować
Prawdopodobnie pójdą Blistejny z b bo potrzebuje na sam przod, o dziwo te na dupce są w dobrej kondycji. używek nie będę szukał bo i tak muszę polować na inne pierdoły np alternator, piasta, czy wykładzina na podłogę a najlepiej zgnitego a w jak nalepszej kondycji mechanicznej. P.s. Jeszcze proźba do wroclawian. polećcie proszę dobry warsztat który ładnie mi wymieni te amorki i dodatkowo znają się na elektryce, bo ja ciagle trafiam na jakiś skórwibąków. Peace |
profil-usunięty | 2011-07-17 10:59:59 Dzwoń do homera171, nr masz na priv |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2011-07-20 15:20:25 no we wrocku to siem najlepsiej amory pod blokiem wymienia na parkingu i to ciemna nocą
w parę godzinek można dwie omki opitolić i ani raz na kanał nie wjechać nawet tyle, że ekipa musi być po chuju fest a loża szyderców musi być wyposażona w telefon komórkowy... no coby było czym przyświecić przy robocie eh to były czasy |
profil-usunięty | 2011-07-20 15:53:13 Ech aż się łezka w oku kręci
Jak patrzę na to zdjęcie to pierwsze z czym mnie się kojarzy to czołówka falimiliady |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2011-07-22 12:47:39 no jak mówie, że ekipa była po chuju fest to taka była
trzeba dodać, że przynajmniej ja robiłem taką wymianę po raz pierwszy w życiu i to po ciemku a zostało zrobione perfekt - na geometrii kąty pochylenia kół wyszły blisko ideału |
MooTie LOB NET MEMBER takie cuś Wrocław | 2011-07-27 18:28:10 Wybaczcie cisze, komp mi sie zjaral, ale juz mam nowy.
Pod blokiem u mnie raczej odpada bo za daleko do monopolu . Serdeczne dzieki |