[S] Fiat 126p :) niby do kjs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
Z bólem serca muszę sprzedać mojego malucha, od początku FL 1988r mam go ponad 2 lata i trzyma się dzielnie.
Silnik:
Głowica -5 mm powiększone i wypolerowane kanały wydechowe
Gaźnik prawdopodobnie Mazik (tak twierdzi kolega który siedzi w temacie od bardzo dawna) dysze 135/200 rurka szczelinowa ! Gaźnik podniesiony na dystansie z Alu ciętym wodą
Dolot rozwiercony plus strumiennica
Wałek 555 oryginał z nowymi szklankami
Nowe cylindry korby tłoki i jakieś inne pierdoły korby polerka i odchudzanie tłoki zrobione miejsca na zawory i polerka skrócone laski popychaczy i osłony
Zamach 4,1 kg
Sprzęgło nowy docisk i nowa tarcza z cc700
Sportowy moduł zapłonowy APE
Wał z bisa z nowymi panewkami na 2 szlif
Wydech mega fajny cichy na wolnych po wkręceniu ryczy niesamowicie zdjęcie w albumie
Skrzynia:
seria, założona stuka na pierwszym biegu auto jedzie rusza ale coś słychać, dodaję skrzynie przygotowaną do założenia nowy olej uszczelki wszystko porządnie poskładane
Hamulce:
Wszystkie cylinderki pompa hamulcowa niektóre przewody zmienione szczęki i bębny bdb stan
Zawias:
Przód klepany resor na 11cm plus bilsteiny ustawione na szuter, tył amory gazowe z fiata Punto przerobione sprężyny 17cm po 2 gumy an stronę założone haltpasy
Ukł. Kier.:
Nowe drążki, końcówki drążek środkowy, założony szybki skręt
Środek:
Wypruty 2 kubły z szelkami w bdb stanie klasyczna gałka kierownica MC obrotek Lumel worki na kaski pomalowany pod kolor auta 2 lata temu
Nadwozie:
Seria obniżona na chromach i z żółtymi halogenami zelmot zresztą to widać. Buda nawet zdrowa jest pare wykwitów rdzy, auto jeździło w kilkunastu kjs-ach ma na sobie ślady walki leżało na dachu, ale został wyklepany dach i tak jeżdżę już 1,5 roku pas przedni prostowany generalnie prezentuje się bardzo fajnie pomimo tych przygód. Jest jeszcze kilka smaczków chromowane klamki ramiona wycieraczek pióra korek na szyfr
Do auta dodaje 2xfelgi ruskie z łysymi oponami, 4xfelgi ronal białe bez opon, 8x 12” z 4 zimówkami w super stanie 2 navigatory 2 pasio w dobrym stanie, 2 felgi 13” polonez z mówkami super stan 4xczarne polonez z zimowkami super stan 2 zapasowe chromy w słabym stanie niekompletny silnik wspomnianą wcześniej skrzynie przygotowaną do montażu komplet 16 śrub do alusów (na aucie z tyłu założone szpilki) pompy hamulcowe gaźniki uszczelki 4 amory i kupe innych rzeczy.
OC zapłacone 1 stycznia ! ważne do 31 grudnia 2012 ! przegląd do kwietnia !
Nie mam hiper ciśnienia na sprzedaż, cena jaka mnie intersuje za wszystko to 3000 zł Same bile ruskie ronale i silnik to 2000zł nie mówiąc o reszcie gadżetów które też są swoje warte.
Cena bez negocjacji, jeżeli się pojawi trochę chętnych na poszczególne części rozważę sprzedaż na części.

Gg: 1893398

Zdjęcia w linku na pewno o czymś nie napisałem bo jest tego naprawdę dużo !
lh3.ggpht.com/_I9s66byUySU/TN7ChsgyOOI/AAAAAAAADvk/PnovfkMF4Tk/s640/3.jpg

https://picasaweb.google.com/michuop/ZdjeciaMalucha

[ wiadomość edytowana przez: MichuOp dnia 2012-01-04 23:47:36 ]

Zdjecia nie dzialaja

Nie wiem o co chodzi na innych forach działał link tutaj moge tylko dać do skopiowania nie rozumiem może ktoś mnie oświeci

Jak na czesci to bym sie zainteresowal bilami

Wstępnie zainteresowany bilami, gazówkami z punto, ruskimi i może kilkoma gratami z silnika jak będzie rozbierany na graty.

a mi się podoba tłumik i ewentualnie gaźnik z podkładką

Ja byłbym wałkiem zainteresowany

Byłbym zainteresowany całym silnikiem

Ok czekam do przyszłego tygodnia i zaczynam rozbiórkę. Alternator i rozrusznik po regeneracji sprzęgło jak nowe, zapomniałem dodać że w głowicy są uszkodzone seryjne gwinty kolanka ale jest zrobiony "drut" który jeździ już od roku i trzyma idealnie. Dodaję seryjną głowicę z eleganta w cenie auta. postaram się w sobotę porobić dokładne foty poszczególnych części.

w temacie jest jakieś zdjęcie druta na który wszyscy narzekali i miał być na chwilę
temat

[ wiadomość edytowana przez: MichuOp dnia 2012-01-05 11:26:39 ]

Cytat:
2012-01-05 11:14:16, MichuOp pisze:
Ok czekam do przyszłego tygodnia i zaczynam rozbiórkę.

Chętnie przymierzyłbym dupę do kubłów, przynajmniej do tego od pasażera, jak nie będę latał w tym luźno jak szmata to proponuję gotówkę za nie

Napisz coś więcej o tym module ape, czy jest to ten czerwony, czy ma odcinkę? Jestem zainteresowany nim i wszystkimi gratami żeby działał plug&play. A i jeszcze cena... daj info na priv

Moduł w pierwszej kolejności będzie sprzedany z silnikiem, a odcinki nie ma

Fotel kierowcy jacky czarny stan 5- bez żadnej dziurki
Fotel pasażera bimarco C czerwono czarny stan 4+ ma chyba 2 malutkie dzurki
Pasy 2x czarne 2" jacky 4ro punktowe

Idę porobić zdjęcia niestety nie mam aparatu porobię poglądowo telefonem.

[ wiadomość edytowana przez: MichuOp dnia 2012-01-05 12:45:40 ]

Dane APE masz tutaj:
http://www.ape.com.pl/index.php?id=44&produkt=164

nastepny w kolejce do kubłow a silnik na czesci jak taak to wał bym wzioł

Cytat:
Fotel kierowcy jacky czarny stan 5- bez żadnej dziurki Fotel pasażera bimarco C czerwono czarny stan 4+ ma chyba 2 malutkie dzurki Pasy 2x czarne 2" jacky 4ro punktowe

Poproszę na pw osobno ceny foteli i pasów, z założeniem że odbieram osobiście

Dobra ceny:
1.Bile przód (gratis zestaw naprawczy amora do 126p) 350zł Pieki ?
2.Tył gazowe z punto pomalowane na żółto stan bdb 100zł Klakier ?
3. Ruskie 2 sztuki 350 zł Klakier ?
4.Silnik plus głowica i 2-gi na zapas 1200zł Tybek ?
5.Skrzynia przygotowana do montażu 100zł
6.Ronale 4sztuki 13x5,5 2sztuki białe 2 czerwone może skończę je malować 400zł
7.Halogeny żółte (posiadam 2 maskownice) 100zł
8.Obrotek lumel (chyba za mało pokazuje obrotów) 70zł
9Kierownica MC z klaksonem FL db stan 50zł
10.Chromy te c o na aucie tył stan bdb- przód był prostowany do wypolerowania (małe pęknięcie na przednim) 100zł
11.Chromy słabe lekko pokrzywione i pęknięcie 30zł
12.Korek paliwa na szyfr 50zł
13.Ramiona wycieraczek chrom plus pióra nie oryginalne też chrom 40zł
14.Same ramiona chrom 25 zł
15.Lusterka "łezki" jedno troche wypłowiałe 40zł
16.Koła 12" z zimówkami dębica stan bdb 160zł
17.Fotele z pasami 450zł - R1-E ?

Jeszcze uzupełnię listę o dodatkowe opony/koła i jakieś inne pierdoły

UWAGA ! Auto jeszcze w całości powoli będę go rozbierał na części pierwsze, ogłoszenie w kilku miejscach pierwszeństwo dla odbioru osobistego i osób które zaliczkują towar np 10% ceny, lepsze foty dopiero w sobotę !

https://picasaweb.google.com/michuop/DodatkoweFoty#

[ wiadomość edytowana przez: MichuOp dnia 2012-01-05 14:04:20 ]

[ wiadomość edytowana przez: MichuOp dnia 2012-01-05 14:08:56 ]

Cytat:
17.Fotele z pasami 450zł - R1-E ?

17.Fotele z pasami 450zł - R1-E !

Cytat:
2012-01-05 14:12:29, R1-E pisze:
17.Fotele z pasami 450zł - R1-E !

Cytat:
9Kierownica MC z klaksonem FL db stan 50zł

9Kierownica MC z klaksonem FL db stan 50zł - R1-E !

Amory gazowe punto tył sprzedane.

Foto bili i fotela piegmen@interia.pl

Dalej zainteresowany

Tylko szczegolowe

[ wiadomość edytowana przez: Pieki7 dnia 2012-01-06 00:38:09 ]