(K) Osłony miski olejowej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Prosiłbym Was o pomoc w znalezieniu osłon lub namiarów na sklepy, w których ta cześć jest dostępna. Najbardziej zmęczona jest ta "pod kierowcą", ale jak już je dopadnę to chyba wezmę obie. Problem tylko w tym,że to chyba towar już bardzo deficytowy. W związku z tym jakby ktoś wiedział,że w jakimś sklepie są dostępne bądź na szrotach, ale w dobrym stanie to proszę dać znać. Pozdrawiam!

Allegro

-----------------
czasem tu zaglądam

Kilku Klubowiczów kupowało

TUTAJ !

wyłącznie pozytywne opinie spotkałem o towarze od tego sprzedawcy

sześć
Facet rozbiera esperaki w Łodzi na ul. Strykowskiej. Jak jeszcze potrzebne to zadzwoń 503840495. Maniek ma szrot i także wysyła. A w ostateczności wymontuj, weź parę pasków blachy i " poceruj", wiertarka, nity zrywane, póki pamiętam to także wiertło.Wożę takie z 10 lat. Pozdrawiam.
Ps
Taka robota to spora frajda, powodzenia.

No jak w dobrym (idealnym ) stanie to mogę się zainteresować, bo u mnie jest tak,że przy śrubie z przodu jest pękniete (ale nie wokół, tylko od brzegu osłony) i to "oczko w rajstopie" rozchodzi się coraz dalej w głąb.

Cytat:
2011-10-08 20:23:30, Esperynek pisze:
No jak w dobrym (idealnym ) stanie to mogę się zainteresować, bo u mnie jest tak,że przy śrubie z przodu jest pękniete (ale nie wokół, tylko od brzegu osłony) i to "oczko w rajstopie" rozchodzi się coraz dalej w głąb.

Weś mnie już nie drażnij i nie rób z siebie głupa jak kolejny dziwny żółtodziób - masz namiary na nówki ..kup , montuj i nie filozofuj ..

Pisałeś blisko miesiąc temu i NIC nie zrobiłeś do tej pory ?!-czekasz na zimę czy może na prezent pod choinkę? / ZDECYDOWANIE lepiej było zacząć od osłon niż od zimówek w pełni cieplutkiej jesieni /

Heh, no wiesz Boguś, tak sobie z tym pitolę na razie, bo jeszcze sobie wiszą, a teraz tak jakoś schodzi czas i nie mogę się zebrać. Poza tym ja bym nie wracał na razie do tematu, gdyby nie kol. Iskrownik.

Cytat:
2011-10-08 22:27:59, Esperynek pisze:
.." Poza tym ja bym nie wracał na razie do tematu, gdyby nie kol..."

Też bym na Twoim miejscu nie wracał do tematu , booo..... temat bym miał dawno z głowy...no ale widać , Ty jeszcze masz za mało do załatwienia w życiu i zbierasz sobie listę

Baw się dobrze

Boguś, największy problem to chyba taki,że mi "oczy p***ą zarosły" i nie mogę się odpędzić od tych pokus młodzieńczych.
A biedny Esperak czeka aż mi przejdzie.

mam takie osłony kiedy przyjeżdżasz po nie

Cytat:
2011-10-08 22:46:31, markon pisze:
mam takie osłony kiedy przyjeżdżasz po nie

na oczy ??

Cytat:
2011-10-09 00:12:31, bogdan1 pisze:
na oczy ??

i tak jest co 2 dzień na wagarach w Pajęcznie

witam. ja kupowałem lewą osłonę jakiś czas temu i fakt - trzyma sie i nic sie z nia nie dzieje, jednak daleko jej do oryginału. plastyk miękki ponadto nie obeszło się bez drobnych przeróbek bo nie pasowała na miejsce. półoś chaczyła i musiałem nieco ja zeszlifowac z boku na wysokosci połosi ponadto dodatkowa dziurę musiałem zrobic bo ni jak nieszło jej przykręcić. ale cena jest niewielka i zawsze trochę chroni przed woda. pozdrawiam.