[S]Opony Zimowe 205/55 R16, 2 Continental, 2 Bargum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Sprzedam komplet opon zimowych w rozmiarze 205/65 R16.
Co prawda nie podejdą do Espero, ale może ktoś szuka tanich używek do większej bryczki.

Szczegóły w ogłoszeniu na Allegro.

Cena za komplet 400zeta
Rabat dla klubowiczów.

Cytat:
2011-11-09 09:52:31, kisztan pisze:
Witam! Sprzedam komplet opon zimowych w rozmiarze 205/65 R16. Co prawda nie podejdą do Espero, ale może ktoś szuka tanich używek do większej bryczki. Szczegóły w ogłoszeniu na Allegro. Cena za komplet 400zeta Rabat dla klubowiczów.

mi sa potrzebne 2szt ?? te po lewo na focie to bieżnikowane??

Tak

Zapomniałem, że istnieje również możliwość dostawy do Katowic.

Cytat:
2011-11-09 18:46:26, kisztan pisze:
Tak Zapomniałem, że istnieje również możliwość dostawy do Katowic.

a jaki upust mam funkielki letnie do espero

[ wiadomość edytowana przez: markon dnia 2011-11-09 21:04:43 ]

Cytat:
2011-11-09 21:04:02, markon pisze:
... mam funkielki letnie do espero....

Ja również.
W Espero to mam nawet dwa komplety nówki, letnie Uniroyal i zimowe GoodYear 7+.

Teraz planuję zakup kompletu zimówek do Lalki.
Biorąc pod uwagę moje przebiegi, brawurowość za kierownicą oraz rzeźbę terenu na jakim się zwyczajowo poruszam wolę zainwestować w nowe dobre zimówki. Te co sprzedaję dostałem po poprzednim właścicielu samochodu.
Tylko patrząc na ceny opon w dnu dzisiejszym żałuję, że z decyzją zwlekałem pół roku.

Dawaj Maniek na priv lub dzwoń do mnie wieczorem to się dogadamy.
Ale tak jak pisałem potrzebuję sprzedać komplet.

Cytat:
2011-11-10 09:26:51, kisztan pisze:
Ja również. W Espero to mam nawet dwa komplety nówki, letnie Uniroyal i zimowe GoodYear 7+. Teraz planuję zakup kompletu zimówek do Lalki. Biorąc pod uwagę moje przebiegi, brawurowość za kierownicą oraz rzeźbę terenu na jakim się zwyczajowo poruszam wolę zainwestować w nowe dobre zimówki. Te co sprzedaję dostałem po poprzednim właścicielu samochodu. Tylko patrząc na ceny opon w dnu dzisiejszym żałuję, że z decyzją zwlekałem pół roku. Dawaj Maniek na priv lub dzwoń do mnie wieczorem to się dogadamy. Ale tak jak pisałem potrzebuję sprzedać komplet.

no to ok biorę