[MK VII] Mata filcowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam potrzebuje zakupic mate filcowa na podloge, niestety w Łodzi ciezko ja dostac.Moje pytanko to czy moze ktos wie gdzie moge ja kupic w łodzi,czy polowac po szrotach czy zamienic ja jakims zamiennikiem typu mata pod panele lub castorama.I tak tego nie widac a potrzebuje dokladnie tylko strone pasazera przod i tyl.Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: thomas77 dnia 2012-01-26 18:43:32 ]
[ powód edycji: poprawa tytułu(cyfry rzymskie) ]

Kolego szukaj po szrotach gdyż ta pod panele to jest totalna lipa. Robiłem próbę ale spaliła na panewce. W swoim essie zastosowałem z mondeo, lekkie docinki i leży jak złoto.

Ja to bym posadzkę wylał taki mały joke na rozluźnienie
Myślę, że najlepiej będzie jak zrobisz to tak jak kolega gumis252 podpowiedział

podziekowal

jutro jade do castoramy kupie zwykly filc i bedzie dobrze przciez i tak tego nie widac

Kolego nie wiem czy taki zwykły filc będzie oki bo chyba ten w autach jest czymś nasączony (żeby nie był palny), chyba że się mylę. Bo zwykły filc jak naciągnie wodę to się pompuje. Zgadza się??

chyba nie miałeś dziurawej podłogi w escorcie... ten filc o którym mowa, w escorcie też chłonie wodę ale nie zwiększa swojej objętości... nie wiem jak ten z castoramy... ale powinien się zachowywać podobnie...

[ wiadomość edytowana przez: lukas1986 dnia 2012-01-26 21:24:00 ]

A o jaka matę w aucie biega?
Tą na samym dnie podłogi, czy tą, którą widać na wierzchu, czy może jeszcze coś innego?

Oj miałem kolego miałem. Cały mieiąc popołudniami z nią walczyłem.

U siebie dałem matę Bolla do aut. Z jednej strony jest ona pokryta warstwą klejącą. Taki kwadrat 50x50cm kosztował mnie chyb 17 zł. Ja właśnie miałem dziury w podłodze i po ich załataniu trzeba było wywalić stary filc i dać nowy.

Taka mata jak ta

ta mata bitumiczna miedzy blacha podlogi a wykladzinka.Noi nie kupilem w kastoranie bo tamten to mozna pod taboret sobie podbic a nie do auta.masakra niewiem co tam wjebac u tego pasazera.A w niedziele skladanie a tu brak tego filcu
Niechce zadnych alegro tylko sklep w ŁODZI

czyli wypraska z filcu i maty bitumicznej.
jedź na szrot i dostaniesz za piwo, mi podziękowali, że nie muszą sami wywalać. Niestety musisz szukać świeżego esa, bo jak już długo stoi, to wywalają.
Samej maty nie kupisz w Casto, bo nie dopasujesz na grubości i kształcie.