Polonezy: COUPE i 3-D (foto)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszedłem sobie ostatnio na naszą ulubioną stronkę WIEJSKI TUNING i znalazłem takie coupe, ciekawe co o nim myślicie, ja osobiście wolałbym zostawić go w oryginale

POLONEZA CZAS ZACZĄĆ - powiedziała rdza do rdzy

Fuj - tak zeszpecić Coupetkę

mi się podoba.nakładki progowe moim zdaniem pasują i ten spojler na klapie też mi się podoba.Wyglądałby dużo lepiej gdyby był bardziej zadbany.

Kwestia gustu. Można sobie obczepić spoilerami ale niech to będa spoilery z epoki danego auta. Mnie się nie podoba to co ma na klapie,jak mam być szczery to wolalbym założyć na tą klapę taką zewnętrzną "żaluzję" na szybę, progi ujdą ale brakuje jeszcze takich dokładek za kołem tylnym i przed przednim i dla tego też mi sie nie podoba bo sprawia wrażenie braku ciagłosci na lini progu. W Caro jest tam zderzak i jakoś to nie przeszkadza, a tu jest zbyt pusto. Osobiście uważam że najlepiej wygląda w oryginale tylko obniżona i na szerokiej feldze 13 cali może byś taki wzór jak na zdjęciu ale z duzo większym rantem i przynajmniej 7 cali szerokie, ewentualnie dodatkowe okrągłe chromowane halogeny z przodu i wystarczy.

coupe z krakowa to chyba ten co stoi obok ul. Opolskiej. Fakt wlasciciel wogole nie dba o ten samochod

To jest to Coupe z Krakowa, ktore ogladalem przed miesiacem

Adamus

Cytat:
Fakt wlasciciel wogole nie dba o ten samochod

I to jest qwa skandal!!!Panowie do dzieła odkupić to cudo i doprowadzić do naleznego mu stanu.Przykre jest to,że wielu ludzi szuka takiego autka latami,a ktoś kto takowe cudo posiada kaleczy je jakimiś "tjuningami",a co najgorsze zaniedbuje .Ale przyznać trzeba,że Coupetka,pomimo ogólnego zaniedbania wygląda dość zdrowo-dobry materiał na odbudowę.

Popieram przedmowce - akurat ten egzemplarz jest bardzo kompletny, nic tylko brac!

Pozdrowka
Adamus

Gdyby nie to, że po pracy jadę kupić moj czwarty samochód to może bym się skusił na taki unikat. Gdyby jeszcze remonty aut nie były takie forso/czasochłonne
Rodzina chce mnie już ubezwłasnowolnić za to ratowanie staroci od śmierci
Pozdr.

No zaniedbana i spojlery też łupi pomysł.
Ale w żółtym coupe świetnie sie prezentuje.

Cytat:
2003-05-07 10:48:31, NoBo pisze:
mi się podoba.nakładki progowe moim zdaniem pasują i ten spojler na klapie też mi się podoba....

Wszystko ok ale to unikat i warto by było zachować oryginalność tymbardziej że auto wyglada nie najgorzej Ta kupeja jeździ po Krakowie trzeba by się jej przyjrzeć
pozdr

zapomnialem napisac jeszcze ze strona wiejski tuning jest autorstwa jakiegos kolesia z mojej sieci osiedlowej bo duzo samochodów z tej strony sam widuje.
A wracajac do poloneza to podobno wlasciciel nie chce go sprzedac

Cytat:
2003-05-07 12:04:04, adamus pisze:
To jest to Coupe z Krakowa, ktore ogladalem przed miesiacem

Adamus

pamiemtam na początku myslałem nawet ze to twoje fotki

i przyokazji to dobre miejsce na ich opublikowanie porównamu stan faktyczny z przedmiesiąca

proponuje klubową akcje żeby ratować tą furkę z rąk tego gościa (może się poskładamy i ją w kolektywie odkuppimy z rąk tego oprawcy) szkoda żeby kolejna coupetka znikneła z polskich dróg

Popieram Malusiego. Generalnie auto podoba mnie się
A czy znana jest cena tego Rodzynka bo kto wie...

Cytat:
proponuje klubową akcje żeby ratować tą furkę z rąk tego gościa (może się poskładamy i ją w kolektywie odkuppimy z rąk tego oprawcy) szkoda żeby kolejna coupetka znikneła z polskich dróg

ja moge dać 50zł, ale dacie mi nim jeździć raz na miesiąc...

Cytat:
2003-05-07 14:57:52, Koniu pisze:
zapomnialem napisac jeszcze ze strona wiejski tuning jest autorstwa jakiegos kolesia z mojej sieci osiedlowej bo duzo samochodów z tej strony sam widuje.
A wracajac do poloneza to podobno wlasciciel nie chce go sprzedac

hej koniu, zapodaj adres tej stronki, pliz

ILE ZA TEN SAMOCHOD????????????????????????????????????????????????????

JAKI TO MA SILNIK I ILE REMONT KOSZTUJE SILNIKA?