Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-06-04 11:13:36 Witam.
Proponuję wpisywać w tym temacie wszelkie firmy, warsztaty lub komisy samochodowe, które Waszym zdaniem robią klienta w kulki. Jeśli zostałeś oszukany, kupiłeś przez komis trefne auto albo obsługa klienta pozostawia wiele do życzenia, to wpisz tutaj nazwę i adres takiej firmy aby ktoś inny nie musiał się później martwić. Proponuję podpiąć ten temat, żeby wszyscy użytkownicy tego forum mieli dostęp do takich info. |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-06-19 16:31:46 niniejszym na listę ( zgodnie z obietnicą ) trafia firma :
KURIER z Dąbrowy Tarnowskiej ul. Szkolna 26B moje perypetie z w/w "fachowcami" opisane są TUTAJ żeby mi się nikt nie ważył tam jechać, no chyba że lubi przygody pzdr |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-06-26 16:36:31 A ja nie polecam wszystkich firm zajmujących się serwisowaniem aut japońskich w promieniu 100km od Krakowa oprócz SOWIER-a i ANWY bo tam mi niekt jeszcze nic nie zepsuł a tak sie składa ze jedynmie tam dostałem trafna odpowiedz na ewentualne problemy.
W tym drugim to chyba dzieki osobie Pawła Bobera nie mogę powiedziec żłego słowa o serwisie. KAJJO nie znam ale pewnie poznam wczesniej czy pozniej. reszta to popaprańce i tyle mam do zakomunikowania. Co tu duzo pisać, a przerabiałem chyba wszystkie spec zakłady Aha jeszcze fajne chlopaki sa w PIMAG-u co by ich nie uraźić bo amorki mi fajnie załozyli i przy wymianie mieszków jak wylało im sie troche oleju ze skrzyni jak stawiali juz auto na łąpach( nie docisneli półoski) postawili mi nową butelke mobila SHC 75w90 bo niedobór pół litra oleju w skrzyni troche mnie stresował i na drugi dzień miałęm już oleju po "palec" w skrzynce. |
BabciaEwa TOYOTA FRIEND Mitsubishi Mirage Kraków | 2006-06-26 17:33:30
Podpisuję się pod powyższym... |
jodas corolla warszawa | 2006-11-17 19:29:35 Jakis czas temu wymienialem olej i sprzeglo w swoim samochodzie marki toyota.Wcelu kupna czesci wybralem sklep Japan Auto ktorego to specjalnoscia byly samochody japonskie.Pan sprzedawca zaproponowal mi wymiane zakupionych czesci w warsztacie firmowym, i tu sie zaczelo;[ Kiedy pan mechanik zauwazyl wyciek z uszczelniacza , zalecil szybka wymiane tej wlasnie czesci na co sie oczywiscie zgodzilem.Po wymianie olej zaczal sie lac ze spodu silnika , kilkakrotnie jezdzilem na "poprawki" podczas ktorych mechanik wciskal mi kit ze to z miski olejowej co bylo farmazonem nie z tej ziemi!!!!!!! Po kilku bezowocnych wizytach w tym ze warsztacie scialem sie z jego szefem, ktory bezczelnie mi wmawial ze to moja wina .Gdyz ponoc on to wlasnie zalecal oryginalny uszczelniacz ktory nie powodowalby wycieku( czego wcale od niego nie uslyszalem).Stanelo na tym ze naprawilem to u kolegi w warsztacie.Japan Auto bede omijal szerokim lukiem, i wam radze to samo. . [ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-11-19 18:53:51 ] [ powód edycji: przeniosłem ] |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-11-17 20:30:14 Przykro mi , ale na gorze jest do tego temat "Niepolecane firmy" |
jodas corolla warszawa | 2006-11-18 12:45:58 Japan Auto.Ul Wynalazek 3. Warszawa.Lipa po całości. |
pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2006-11-22 12:34:07
a możesz przybliżyć o co chodzi, bo zastanawiałem się czy może się tam czasem nie wybrać na następny przegląd |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-11-22 13:25:03
Kilka postów wcześniej jest wytłumaczenie |
Tomoyayota ->Toyota Parking Only<- Corolla Verso CK | 2007-05-20 22:09:19
Cześć Cromm, czy Twoja opinia o Sowierze nie zmieniła się? Minęło sporo czasu, a ja usilnie szukam jakiejś kompetentnej firmy, króra rzetelnie serwisuje Toyotkę. Co prawda mam dobre 120km do Krakowa, ale jeśli naprawdę warto to zrobię sobie wycieczkę . Chodzi mi o diagnostykę komp oraz wymianę rozrządu itp. Pozdro |
firef Toyota Corolla okolice Krakowa | 2007-05-21 00:53:14
Witam serdecznie.Jestem nowym użytkownikiem i zarejestrowałem sie tylko po to żeby odpowiedzieć na twoje pytanie.Rzeczywiście Sowier jest świetnym serwisem.Założyłem u nich gaz w corolli E 10 i jestem niezmiernie zadowolony.Panowie w serwisie wykazują duży profesjonalizm.Jedyne co mnie drażni u nich to fakt że kontakt z klientem traktują jak jakiś przymusowy obowiązek.Ja sobie to tłumacze tym że poprostu to też są ludzie i też mają jakieś swoje przyziemne problemy i nie muszą skakać koło klienta jak akwizytor, który chce wcisnąć jakieś badziewie Ze swojej strony gorąco polecam |
Tomoyayota ->Toyota Parking Only<- Corolla Verso CK | 2007-05-22 00:46:18
Może i świetni są, ale dziś dzwoniłem do nich i zgięła mnie cena jaką sobie wywindowali za wym rozrządu. 700, potem zeszli do 595 na zamiennikach. 1000 za oryginały. W ASO za to samo praktycznie ta sama cena. Czy Sowier jest w końcu jakąś konkurencją dla ASO czy może mają jakiegoś asa w rękawie którego ci drudzy nie mają? |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2007-06-28 23:49:11
A z jakiej paki maja robic za darmo skoro sa dobrzy? Zawsze mozesz pojechac do jakiegos warsztaciku gdzie mechanik za 1200 na miesiac wymieni ci rozrzad i costam spieprzy przy okazji./..ale tanio bedzie |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2007-06-29 00:19:57
Dobra, dobra, ale Sowier jest alternatywą dla ASO (choć kiedyś nim był). Ceny przynajmniej za robociznę powinni mieć przyzwoitsze niż ASO, a w rzeczywistości różnice są niewielkie. Nie mówię tu o cenach z garażu "pana Henia", ale coś pomiędzy, a nie zbliżone znacznie do ASO. Pozdro. |
gladiator TOYOTA DRIVER TOYOTA ZS/ZPL | 2007-07-15 20:34:19 Instalacja LPG w Szczecinie
Ul. Zielonogórska 31 AGADAMPOL Broń borze nie jedzcie tam z Toyota. Nie polecam 2 dni sie babrał z założeniem, a do tego już 3 raz będę witał na poprawki dobrze ze jest gwarancja. Ale marnuje czas pieniądze i nerwy. |