Jakie fotele

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam panowie, wkoncu doczekalem sie dobrej pracy wiec na szczala wymieniam kubly, zmieszcza sie bimarco dakar oraz cobra do malucha z klatka_ macie jakies propozycje co do innych foteli. moze micro

poszukaj wyszukiwarka, były już tematy na ten temat gdzie było dobrze opisane jakie fotele wchodzą oraz jaki dobrać pod swoje gabaryty..

Cytat:
2012-06-30 18:33:30, Pieki7 pisze:
Witam panowie, wkoncu doczekalem sie dobrej pracy wiec na szczala wymieniam kubly, zmieszcza sie bimarco dakar oraz cobra do malucha z klatka_ macie jakies propozycje co do innych foteli. moze micro

Ja u siebie mam Dakara na miejscu keirowcy i Cobre na miejscu pasazera. Wchodza bez problemu. W moim innym watku znajdziesz informacje, ze mam te fotele w lepszych cenach sprzedazowych, ewentualnie priv. Dzisiaj zamykam zbieranie zamowien, wiec jesli bys sie decydowal, daj mi prosze w miare sprawnie znac.

polecial priv i wezme bimarco 2.Jesli chodzi o dakara to tansza alternatywa bedzie mirco rs a gabarytowo to samo.

wiec na fotel pasazera leci cobra 2 a dla mnie mirco s1. to samo co dakar a duzo tanszy

Bez zadnych przerobek z Mirco do malucha wejda chyba tylko S1 oraz WRC.

Ja mam mirco S2 i trzeba nieco podciac boczki (zdjac material i podszlifowac laminat- prosta robota) i wtedy wchodza na styk.

Mirco RS nie wejda (z tego co pamietam maja 495mm na gorze - za duzo, ok. 480mm to max).

Dakary z bimarco no i bimarco B i C wejda.

Experty dwa tez sie upchnie

Cytat:
2012-07-04 06:57:08, Gie pisze:
Experty dwa tez sie upchnie

ale po przesunieciu tunelu

s1, jestem nie wysoki wiec bedze. bedie cobra i s1. z klatka jakos sie upchnie