[OGÓLNE]nakładki na nadkola

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie jestem świeżym kierowcą jak i posiadaczem forda eskorta i chciał bym sie dowiedziec czy opłaca sie lub czy sa dostepne jakies nakładki na ordzewiałe nadkola dzieki z góry za info

[ wiadomość edytowana przez: Kleszczak dnia 2012-09-22 15:10:16 ]

Witam, na początek to staraj się zakładać tematy zgodnie z instrukcją jak i prawidłowe ich nazywanie a teraz do rzeczy.
Jeżeli chodzi ci o progi nadkoli to tak są, mniejsze lub większe w zależności jak masz posuniętą rdze. Progi od przedniego koła do tylnego też są a wszystko znajdziesz w sklepach albo na allegro. Czy się opłaca? zobacz ile to będzie kosztować i czy masz podłogę, bo jak nie ma progów to pewnie i podłogi oraz podłużnic.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

Niestety wydaje mi się że klolega myśli o czymś takim

Z własnego doświadczenia wiem, że to co podlinkował MaRRecki nie nadaje się do niczego. Rdza i tak Ci zaraz wyjdzie powyżej tych nakładek, a jakoś specjalnie tanie to to też nie jest. Ja za zrobienie jednej strony płaciłem 350zł + kilkadziesiąt złotych reperaturka. Moim zdaniem lepiej dozbierać i zrobić to porządnie. A jak ma być po taniości to lepiej wogóle to sobie darować.