[S] klucze do regulacji zaworów 125p i 126p +dynamometryczny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nakupowałem tego tyle, że aż się sam zdziwiłem. Za dużo tego jest
Na początek na 100% 2 sztuki do 126p i 2 szt do 125p i Poloneza (odpowiednio dla nakrętek kontrujących 12 i 13), po 25 złotych. Konstrukcja zwykle taka, ale mam też inne, nie wiem dokładnie ile i jakie, ale w razie większego zainteresowania wrzucę fotki.

Do tego klucz dynamometryczny, który wystawiam dość niechętnie i niepewnie, bez ceny, a tylko z pytaniem o zainteresowanie i propozycje cenowe.

dam złotówke

dam dychę

też dam 10

11,50

12

A próbowałeś założyć na niego jakąś nasadkę??

klucz do zaworów do malucha jeden bym pobrał

Niestety na tą chwilę wyszły i jeden "dodatkowy" jak się znajdzie jest zaklepany. W razie czego postaram się mieć w pamięci

Jest jeden dodatkowy klucz do malucha. Mateusz, zainteresowany?

Jest chyba jeszcze jeden, bo kol. Baksiu z FPM się nie odzywa, przelewu nie ma.

tak , weź na czwartek na plaze to odbiore

wezme, chyba ze bede w wasze okolice sie wybieral, to dam znac, moze wczesniej sie uda.

Wiec jeden klucz nadal jest

klucz do zaworów do 125p/Poloneza 1 jest

Doszły 2 klucze do 126p, więc teraz 1x 125p/Polonez i 2x 126p.

ile za klucz do 126p ?

to ile za ten dynamometr? czy da się na niego nałożyć nasadkę 1/2 cala i czy sprawny?

klucze jak zawsze, po 25

dynamometr sprzedany i, znając życie i te klucze, nasadkę będzie się dało nałożyć po odpowiednim opiłowaniu kwadratu

Klucze do malucha są tym razem 2 typów, tyle że ten chromowany po prawej już klepnięty na FPM. Kumpel ostatnio używał obu, mówi że ten po prawej nawet wygodniejszy.

[ wiadomość edytowana przez: Julo dnia 2011-09-16 12:45:09 ]

A nie chciał byś się wymienić za klucz do FSO ? bo akurat potrzebuje do małego fiatka

Biorąc pod uwagę, że mam dla siebie 1 do FSO i 1 jeszcze do sprzedania, raczej dzięki

Maluchowski klucz ten po prawej już sprzedany, malyglod mi potwierdzi za chwilke czy na 100% bierze ten drugi.