Kupię zamek drzwi lewych przednich (od kierowcy)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich po długim niebycie.

Właśnie poszedł mi zamek w drzwiach kierowcy (ten właściwy trzymający drzwi z budą a nie w klamce). Drzwi nie dają się zamknąć (zamek nie klinuje) więc jakby ktoś miał na stanie to please o podanie ceny. Im szybciej tym lepiej bo wsiadanie prawą stroną średnio mi pasuje.

Chyba, że ktoś przerabiał naprawę bo tam chyba jakaś sprężynka padła i ten dzynks, który ma się zaczepiać o bolec w słupku sobie lata.

mam parę

No to proszę uprzejmie o podesłanie na maila ceny z wysyłką oraz numeru konta. Oczywiście tylko lewy mnie interesuje na razie ale warto wiedzieć gdzie szukać prawego w razie niemca

marcinj małpa wp kropka pl

PS.
Wczoraj miałem włamanie do esperyny. Rozwalili debile oba zamki, radia nie mogli wyciągnąć więc panel (który oczywiście był w schowku) złamali. I przez radyjo warte 70 PLN (sprawdziłam) jestem 2 zamki w plecy i dzień roboty. Zamki zamówione. Może przynajmniej te nowe nie będą zamarzać.

znaczy

No hmm. Faktycznie mój poprzedni wpis o włamaniu może trochę zanieczyścił przekaz. Nadal potrzebuję Twój zamek lewy dolny. Rozwalili mi te górne (gdzie kluczyk się wkłada żeby otworzyć a dolny siadł był tydzień wcześniej.

Podeślij please swoją cenę z przesyłką za zamek lewy dolny (ten od kierowcy) na maila

marcin @ wp . pl

Maila odczytuj normalnie czyli bez tych spacj w środku. Takie zabezpieczenie przeciwko automatom.

[ wiadomość edytowana przez: Marcin_J dnia 2013-01-09 07:50:03 ]

Że też jeszcze kradną radia a tym bardziej warte 70zł skoro w stonce masz za 100zł z górką radio z pilotem...