Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pum warszawa | 2013-04-29 12:38:57 No właśnie poduszka nie świeci dlatego zapytałem o inne pomysły. Czy da się taką taśmę kupić osobno? |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2013-04-29 13:47:49
A ty dalej o tej tasmie.... Co rozumiesz przez osobno?z metra sie nieda kupic cala kosztuje okolo 150-300 na Allegro. tasma zwijacz czy jak zwal spiral cable to ten lacznik w obudowie plastykowej ktory laczy kierownice ktora sie obraca z tym co sie nie obraca czyli z wiazka pod kolumna. W tasmie w tym akurat modelu sa 3 sciezki 2 do SRS D squib i jedna do plytki wlaczania klaksonu ktora po nacisnieciu zwiera do masy. Potrafisz sobie zdemontowac poduszke kierowcy od kierownicy?>-dwie sruby po bokach kierownicy- wpuszczone w otwory czasem pod zaslepkami. [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2013-04-29 13:52:47 ] |
pum warszawa | 2013-04-29 13:55:46 no niestety jak dobrze zauważyłeś do kombinacji z poduszką raczej nie dorosłem. Przekaźnik był zwierany jak mówisz i było ok przy dalszej części diagnozy nie byłem - podobno była zdejmowana poduszka. Na szczęście za diagnozę nie zapłaciłem ale cena części w salonie lekko mnie przybiła. |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2013-04-29 14:08:29 no niestety jak dobrze zauważyłeś do kombinacji z poduszką raczej nie dorosłem. Przekaźnik był zwierany jak mówisz i było ok przy dalszej części diagnozy nie byłem - podobno była zdejmowana poduszka. Na szczęście za diagnozę nie zapłaciłem ale cena części w salonie lekko mnie przybiła.
|