Totota YARIS d4d 2004r. jak dopisać nowy klucz bez mastera ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Kupinem Yarisa 2004r diesel z jednym kluczykiem, tym szarym, bez pilota.
Dokupiłem i dociołem nowy grot z obudową, płytkę tez już kupiłem, teraz potrzebuje zaprogramować IMMO i CENTRALNY.

Moje pytanie brzmi, czy w ogóle da się to zrobić procedurą otwierania i zamykania drzwi i przekręcenia zapłonu, nie posiadając klucza MASTERA??? ... bo jak już pisalem mam tylko ten szary bez pilota, który zapewne masterem nie jest.

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Fubu

Cytat:
2013-08-12 22:18:34, Fubu pisze:
Witam Kupinem Yarisa 2004r diesel z jednym kluczykiem, tym szarym, bez pilota. Dokupiłem i dociołem nowy grot z obudową, płytkę tez już kupiłem, teraz potrzebuje zaprogramować IMMO i CENTRALNY. Moje pytanie brzmi, czy w ogóle da się to zrobić procedurą otwierania i zamykania drzwi i przekręcenia zapłonu, nie posiadając klucza MASTERA??? ... bo jak już pisalem mam tylko ten szary bez pilota, który zapewne masterem nie jest. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Fubu

nieda sie .ale tak wogole to moge to wykonac

Cytat:
2013-08-12 22:18:34, Fubu pisze:
Witam Kupinem Yarisa 2004r diesel z jednym kluczykiem, tym szarym, bez pilota. Dokupiłem i dociołem nowy grot z obudową, płytkę tez już kupiłem, teraz potrzebuje zaprogramować IMMO i CENTRALNY. Moje pytanie brzmi, czy w ogóle da się to zrobić procedurą otwierania i zamykania drzwi i przekręcenia zapłonu, nie posiadając klucza MASTERA??? ... bo jak już pisalem mam tylko ten szary bez pilota, który zapewne masterem nie jest. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Fubu

nieda sie .ale tak wogole to moge to wykonac

Przyjacielu na Priv masz wiadomość ode mnie.