Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Samael Miłośnik FSO HPI Savage X4,1 Stalowa Wola | 2003-11-02 19:41:17 Jak slucham radia to jak leci (ale bez przesady) jezeli kasety czy cd to tylko rock/metal ewentualnie hardcore, a nie znosze i nigdy bym w samochodzie nie puscil muzyki typu unclebuncle gdzie slychac tylko "ymc ymc ymc.." |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2003-11-02 19:43:43 czego lubie słuchac
a wszystkiego z bitem a na nocne pędzenie przez miasto ma kilka ulubionych zwłąszca "Ciemna noc" w wykonaniu Peji a ulubiona radiostacja jet "Radiostacja" ew WADA" |
Sly Miłośnik FSO Peugeot 309/Polonez ... Łódź | 2003-11-02 20:17:30
W całej okazałości mogę się podpisać do tego postu. A dodatkowe moje typy to: Perfect R.E.M Lady Pank Budka Sufera Eric Clapton StingPolice Łzy S Wydra ONA itp itd... HipHopu też raczej nie trawię ale są wyjątki -kilka posenek które mają jakiś sens, rytm i to coś że aż się mi spodobały... |
Skora Miłośnik FSO Atus Pierdus Plusus ... Gdańsk | 2003-11-02 20:32:38 Jarre, Vangelis, Bilinski, Kombi, muza lat 80 i 90, troche techno, a poza tym to co mi wpadnie w ucho czyli kawalki typowo komercyjne z list przebojow (przwaznie z listy 30ton). Nie slucham disco polo i muzyki zespolow piesni i tanca do rozanca. |
dzbanek Miłośnik FSO Caro 1.4 LPG (umarł ... Kraków | 2003-11-02 20:35:36 Poza umcy-umcami, muzyką gadaną i "yo kaman czekitaut", to chyba wszystko
Dzbanek |
KajTan Miłośnik FSO Polski Fiat 125p 3ciTy | 2003-11-02 20:48:46 Wszelki Jazz goracych lat 30-tych.
Spokojne zewne piosenki lat 40-tych. Poczatki swingu lat 50-tych. Szalonego Rock'n'Rolla lat 60-tych. Dalej juz stop, nie przepadam i nie lubie zbytnio. W koncu wiek auta zobowiazuje ;)) |
-SerU- Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2003-11-02 20:56:01 To może i ja się dopiszę. Bardzo chętnie słucham nowej muzyki klubowej a internet jest jej niesamowitą kopalnią. Moi ulubieńcy to: Paul Oakenfold, Deep Dish, The Orb, Orbital, Chemical Brothers, Portishead, LTJ Bukem itp. Z klasyki Pink Floyd, Deep Purple, Genesis, Led Zeppelin, Rolling Stones. Z polskiej muzy lubię Liroya, Peję, DJ600V, Mezo, klasykę polskiego rocka i jeszcze długo by wymieniać |
LordVader Polonez 1.5LE radom | 2003-11-02 20:58:34 Ja sluchuje sobie takowych klimatow:
Grind core, Death/Black/Metal, Sepultura itp. Przychylam sie do zdania samaela nigdy wiecej pseudomuzyki drechow czyli umcu umcu umca amca dres ucieta ma 2 jajca METAL POWER! [ wiadomość edytowana przez: LordVader dnia 2003-11-02 21:03:13 ] |
danielewicz Miłośnik FSO 3BG Gdynia | 2003-11-02 21:01:36 Ja tam słucham wszystkiego jak leci
A w samochodzie radio TREFL i dla równowagi RADIOSTACJA |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2003-11-02 21:16:57 wszystkiego po trochu. Sam sobie robie skłądanki więc na plytce czasem znajduje się kilka rodzi muzyki.
Ostatnio cos mnie napadło na "Scyzoryka" czyli płyta "allboom", ale w samochodzie jest też płytka z "agro techno" w śmiesznym wydaniu czyli tzw Jaja, to tak czasami na rozluźnienie. |
MAJCHAL Miłośnik FSO Polonez Caro Poznań | 2003-11-02 21:17:44 A fakt Skora mi przypomniał - BILIŃSKI ( jak ktoś widział resztki obszycia mojej kierownicy to informuję że straciłem je podczas słuchania "Ucieczki z tropiku" ) i KOMBI, wszelka instrumentalna typu Jarre, Oldfild, a nawet Przemysław GOC |
PAGAN Wwa | 2003-11-02 21:25:58 ja w radyjku nie mam rds'u, wiec w trasie slucham glownie radia maryja pod warunkiem, ze dzwonia tam ludzie. mnostwo zabawy! a z muzyki glownie moonspell, bo tylko takie mam kasety. natomiast slucham ostatnio sweet noise, korol i shut (ru) landa (cz), ancient ceremony (de) - odjebany occult metal, graveworm, lux occulta, duzo gotyku jak tak jak theatre of tragedy czy sins of thy beloved. ale ostatnio mam tez faze na kasie kowalska. |
MAJCHAL Miłośnik FSO Polonez Caro Poznań | 2003-11-02 21:30:58 Wcześniej miałem poważne podstawy by tak sądzić, ale teraz mam pewność - PAGAN IDŹ SIĘ LECZYĆ i to na nogi bo na głowę za późno |
Mebig Miłośnik FSO Peugeot 307 Poznań | 2003-11-02 21:34:55 No ja tez dość często słucham radia w samochodzie, czego zapomniałem podac powyżej. Często słucham Kiss FM 93,5, jak będziecei w Poznaniu to ustawcie sobie właśnie tą stacje, puszczają muzykę dzisiejszą tzn. tak gdzieś od 98 roku prawie wszystko (ale mało polskiej muzyki) i większość nowości jakie sie ukazały. Z innych radyjek to RMI FF (nie mylić z RMF FM), jest to stacj adość ciekawa, mają fajne programy jak np. taneczna 20, rande vou (nie wiem czy dobrze napisałem) czyli randka w ciemno za pośrednictwem radia, normalnie zje..sty program. A na radiu mam jesczed ustwione 103,4 Blue FM (pop, muzyka lat 90 i nowa), 88,4 FM (lata 60, 70 i 80 i poczatke 90, a nocy jazz) i Radio S (wszystko co możliew) i RMF FM |
Bialy (A) Miłośnik FSO wawa | 2003-11-02 21:36:32 Hmmm ja słucham prawie wszystkiego najczęsciej to swojej żony.
A tak na poważnie z racji mojej bliskości z muzą w latach 80-tych, słucham Italo, popu, disco, często Kombi i innych polskich starych zespołów również rockowych. Lubię również posłuchac Laser Dance, Koto, JMJ, a także współczesnych zespołów jak np scooter i innych podobnych. ----------------- --- Biały --- ten zły admin |
PAGAN Wwa | 2003-11-02 21:43:21
kasia kowalska ci sie nie podoba? przynajmniej jest jakis progres w tym co spiewa w odroznieniu od bajmu, gdzie ponad 50letnia kozidrak spiewa, jakby jej sie ostro dekady po****dolily, hehehe! nie lubie zas wloskiej muzyki, zadnego kantare i wiekszosci co leci 10 razy przed poludniem w radiu obojetnie jakim. chyba rzeczywiscie musze sie leczyc, bo jak rano na kiblu siedze i slysze bajm to jestem w stanie wyskoczyc z kibla trzymajac majtki miedzy kolanami i zmienic stacje poczym spokojnie dokonczyc srania. znasz taka nerwice? [ wiadomość edytowana przez: MAJCHAL dnia 2003-11-02 22:02:44 ] |