Moje Espero na części...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam koleżanki i kolegów.
po 2 latach eksploatacji postanowiłem rozsprzedać na części moje autko, które bezawaryjnie przejechało ze mną 60tyś km. sprzedam prawie wszystkie części, jednak preferuję odbiór osobisty, chyba że komuś zbytnio się nie spieszy bo autko stoi u moich rodziców w Piotrkowie kujawskim. Niestety ruda koleżanka tak się z nim zaprzyjaźniła, że nie dam rady jej wygonić ze samochodu, stad moja decyzja. Wiele części jest w bardzo dobrym stanie, lecz jest też trochę zużytych. nie będę wciskał bubli w cenie nowych części. W profilu jest fotka autka z czasów świetności- dziś wygląda ono troszkę gorzej. Dbałem o nie jak mogłem, wiele części wymieniałem nawet bez wyraźnej potrzeby. Oto numer mojego telefonu: 605 472 278
Proszę dzwonić, na pewno znajdziecie coś dla siebie.

witam ,oferta poszła na priv.

Siemka.
Prośba jest taka.
Konkretna odpowiedź.
Lampy przód. Lewa, Prawa.
Jaka cena.
Zbiornik Wyrównawczy, Zbiornik Wspomagania.

Szanowni klubowicze jeżeli potrzebujecie jakiekolwiek części do espero to proszę o kontakt, bo niebawem zostanie wywiezione do huty, a szkoda, bo niektóre części są w dobrym stanie- auto stoi u moich rodziców i zawala...

witam. virus jaki silnik ? ile sobie cenisz kompletną pompę paliwa ?

pozdrawiam.

Pompa do odpalania przed przełączeniem na LPG nadaje się, jednak do jazdy to nie za bardzo. Kupiłem ją używaną i okazało się, że działa dość głośno... Dałem za nią 30zł. I za tyle kompletną mogę sprzedać, chociaż nie polecam bo nie jestem pewien, że będzie długo działała

A silnik to 1.8

Dekielek na światła przednie ten co żarówki osłania. Gdzieś zgubiłem. Daj znać na maila
opis małpa wp.pl
jaka cena z przesyłką i od razu numer konta. Ewentualnie pytanie do Ikarusa jakbyś swoje zamieniał to przytulę zaślepkę.

witam. a sprawną el antenę posiadasz ?

Niestety nie jest sprawna

Autko jeszcze stoi na podwórku, więc proszę pisać. Niestety błotnik lewy, fotel kierowcy i parę drobiazgów ze środka już poszło do innych klubowiczów, ale jeszcze trochę zostało

lampke oswietlenia bagaznika kupie jesli jeszcze masz

Oczywiście, że posiadam wyślij propozycję cenową na prv

potrzebowałbym jedną pierdołe, ten trójkąt co jest na pasach. Zakrywa śrubę. Masz może ?

Niestety kierowcy i pasażera są już zaklepane.

a te z tyłu ? bo są te same A mi z tyłu jeden się ledwo trzyma i dość często odpada...

[ wiadomość edytowana przez: VEndriuV dnia 2010-11-03 07:39:47 ]

Właśnie pisał do mnie kolega blister i bierze jednak wszystkie 4szt.

Cytat:
2010-11-03 07:39:14, VEndriuV pisze:
a te z tyłu ? bo są te same A mi z tyłu jeden się ledwo trzyma i dość często odpada... [ wiadomość edytowana przez: VEndriuV dnia 2010-11-03 07:39:47 ]

to ja ci opchnę bo kolega Blister już zaklepał u mnie te maskownice i mu trzymałem ale jak widzę mu się odwidziało

ile z przesyłką ?

Potrzebuję kolumny kierowniczej z regulacją wysokości. W właściwie samą regulację.