Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2014-09-10 13:54:14 Pytanie zadaje gdyż po wielu przemyśleniach stwierdziłem ze układ wentylacji do suzuki mogę zamontować z espero, był by to pierwszy przeszczep tego typu w świecie wykonany przez doktora M mam cały układ i wiem ze działało to na zasadzie podciśnienia ale co z czego i dlaczego nie wiem bo właśnie nie mam tej dalszej części |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2014-09-10 15:20:26 Trzeba było wczoraj pisać. Miałem wszystko na wierzchu, to bym zdjęcia porobił Ale pod wieczór założyłem nową deskę i już nic nie widać...
Pozdr |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2014-09-10 19:42:06 wiem ze do wszystkiego są zbiorniczki podciśnienia ale czy silnik miał jakąś pompę bo chyba nie bo szło przełączyć nawet na zgaszonym silniku |
rysiu1 Klubowy Weteran było espero jest voy ... Gorzów Wlkp. | 2014-09-11 07:55:21 podciśnienie jest brane z kolektora ssącego ----------------- Błędy w aucie są zawarte między oparciem fotela a pedałem gazu |