EssMssA?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie KLIK ale pewnie juz poszedł na puszki dawno... Jakis podobny

wał jakich mało. Mss sprzedał go już z 7 lat temu z powodu rdzy. Silnik miał RSowy, mieszka w Białymstoku.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

Wał? Po prostu to malowanie pochodzi od aut przedstawicieli handlowych papierosów Golden Amerian. Trochę tych aut było.

Falcon, Kleszczakowi chodziło o opis w ogłoszeniu...

No nie mam pewności...

Chodziło mi o opis. To nie jest auto Mssa, kupowałem od niego auto(inne) i jak dobrze pamiętam to poszło na żyletki.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

Wstawilem ten link tak raczej zeby powspominac stare dzieje wiadomo ze auto kolegi jyz dawno przeszlo przez hute
Prosze mi tu nie krzyczec
Ciekawe jak tam zeberka kombiak :p

MSS zrobił swapa z 1.6 na RSa i jezdził. Tepił też rudą.
Wspólnie robiliśmy projekty chrum chrum a MSS ma brata który nas wspomagał.
Później chyba kupił coś w TedeiQ....
Jego kombiak miał barwy Goldena Amerikana i chyba tak - nabył go od przedstawicieli paierosów