Czy to byla okazja?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pamietacie jak jakis czas temu mowilem ze mam caro do sprzedania?nie bardzo?coz to to autko poszlo za 1200pln no i jest z roku 94 coz wy na to?

prawie taki sam jak mój- i stan chyba idealny nie widze na nim śladu rdzy!! pogratulować właścicielowi wyboru- w końcu co gaźnik to gaźnik!! a tak na poważnie to faktycznie była okazja chyba pojawi sie chyba ten poldek w klubie

-----------------
audio... moje marzenie to porządne audio...

No naprawde rewelacja!!! Wygląda jakby miał może ze 2 lata!!

odpowiem tak :
fotele około 300-400zł
licznik 100zł
most 500-700zł
a reszta gratis,
co do cen to takie mi podawano jak pytałem o te graty do mojego 125p

To była okazja szkoda ze była

Za tą cene sam bym go kupił

Mistrzu jakbys miał jeszcze takie okazje to daj znać a nóż widelec coś mi sie uda nastrugac kaske

Ja też jestem zainteresowany - jak będzie taka okazja to daj znać

o kurde gdzie on się uchował to właściciel nie wiedział ile auto jest warte? poldek jest super, gratulacje dla nabywcy

Nom ja równiez gratuluje ... ale swoją droga przecież te roczniki i w takim stanie chodzą po prawie 5000 no także cena mnie zwaliła z nóg!! Ja tez chce takie okazje

O kur......de ! Taka okazja przepuszczona !
mój z 91 kosztował 3000 ! I to obity rdzą i plamami po malowaniu

Cytat:
2003-12-15 22:50:18, Alan28 pisze:
pamietacie jak jakis czas temu mowilem ze mam caro do sprzedania?nie bardzo?coz to to autko poszlo za 1200pln no i jest z roku 94 coz wy na to?

Ile 1200 zł?? ktoś chyba ma za dużo pieniędzy oddając poldka - bo inaczej sie nie da tego nazwać. Moj brachol dał 3 miechy temu za 93 po modernie 4500zł - i to było tanio jak na teraz. (a nieźle trafił - el szybki, głośniczki z tyłu)