Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adopol76 Irlandia | 2017-08-13 10:24:55
Pojechał bym jak bym znał kogoś takiego w mojej okolicy ale takiej osoby nie .ma .Komputer rzeczywiście wymienili tak myślę bo oddali mi ten stary więc muiszieli coś włożyć za niego. Co do synchronizacji to coś mówił mechanik ale nie o synchronizacji tylko że musiał na nowo zaprogramować. Zapomniałem dodać że wszytko się dzieje na wyspie w Irlandi . Samochód stoi z tego co mi wiadomo w najlepszym garażu w okolicy dodoam jeszcze że to nie Irlandczycy tylko Polska ekipa . Najgorzej mnie dziwi czemu wszytko idzie z tą naprawą tak trochę prowizorka . Czemu kombinują jak oszukać immo jak by nie można było inaczej tego ogarnąć. Żądam jeszcze raz pytanie do was forumowiczów czy ktoś posiada jakiś schemat instalacji immo lub dokładniej cewki immo. Był bym bardzo wdzięczny. Każda sugestia z waszej strony mile widziana |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2017-08-14 12:05:17 w 1.4 benzyna jest petla czytajaca i komputer silnika z immo na plycie glownej prześlij zdjecie to powiem która kosc trzeba przelozyc ze starego kompa.
W tym modelu pompa paliwa jest wlaczana dopiero po wykryciu obrotow silnika przez czujnik walu.Poprzedni post dotyczyl 1.4 diesla. [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2017-08-14 12:49:19 ] [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2017-08-14 12:52:13 ] [ wiadomość edytowana przez: Bigelektron dnia 2017-08-14 12:55:28 ] |