TYLNA PÓ£KA

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
WITAM
MAM PYTANKO W MOIM POLDKU TYLNA PÓ£KA TAK TRZESZCY, ¯E ZAG£USZA SILNIK, OPORY TOCZENIA I NAWET SYGNA£ SYRENY POLICYJNE JAK JAD¡ ZA MN¡
JA SOBIE Z TYM PORADZIÆ ZW£ASZCZA, ¯E PATRZY£EM I WSZYSTKIE ¦RÓBKI S¡ PODOKRÊCANE
NARA

U mnie wystarczy³o ¿e przesmarowa³em bodaj¿e...WD40 zawiasy ³±cz±ce tyln± czê¶æ pó³ki z jej przedni± czê¶ci±. I musisz sprawdziæ, czy dobrze le¿y w tych zaciskach plastikowych.

Cytat:
2003-10-27 16:31:52, BOULI1978 pisze:
WITAM
MAM PYTANKO W MOIM POLDKU TYLNA PÓ£KA TAK TRZESZCY, ¯E ZAG£USZA SILNIK, OPORY TOCZENIA I NAWET SYGNA£ SYRENY POLICYJNE JAK JAD¡ ZA MN¡
JA SOBIE Z TYM PORADZIÆ ZW£ASZCZA, ¯E PATRZY£EM I WSZYSTKIE ¦RÓBKI S¡ PODOKRÊCANE
NARA

A masz jakie¶ g³o¶niki w tek pó³ce?

Cytat:
2003-10-29 09:41:04, bandzior pisze:
Cytat:
2003-10-27 16:31:52, BOULI1978 pisze:
WITAM
NARA

A masz jakie¶ g³o¶niki w tek pó³ce?

NIE NIE MAM G£O¦NIKÓW

To wystarczy ¿e zmienisz te uchwyty przykrêcane do pó³ki i powinno byæ ok. Bo one siê wyrabiaj± w miarê czasu. Mam nadzieje, ¿e przykrêci³e¶ te ¶ruby pod tylnymi oparciami bo to jest najczêstsz± przyczyn± "lataj±cej pó³ki". I te boczne za¶lepki pod którymi powinny byæ g³o¶niki te¿ lubi± pistukaæ.