Prośba do Warszawiaków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może już czytaliście o moim problemie ze skrzynią i mostem. W związku z tym chciałbym pilnie zakuipć skrzynię (PN 1,4). Jak słyszałem na żeraniu można dostac cos takiego za 200-300zł.
Więc pytanie, czy w tą niedzielę (2 listopada) będzie się odbywała giełda na żeraniu i czy ktoś z Warszawiaków czytających to forum byłby w stanie podjechać ze mną na żerań celem wskazania miejsca giełdy i miejsca na giełdzie gdzie mogę to zakupić, bo nigdy jeszcze na tam nie byłem.
A we dwójkę zawsze może mi ktoś doradzić, żebym sie czasem nie dał wrobić w jakiś złom.
Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Obawiam się że w niedziel giełdy nie będzie, bo w sobote jest święto i wszyscy w weekend będą pędzić na cmentarze.

za tydzień też może być problem bo większość ma długi weekend od 8 do 11 listopada. ale może giełda będzie otwarta.

Na 1000 % nie będzie giełdy 2.11.
Jeżeli chcesz to pojadę z Tobą, mieszkam niedaleko na Tarchominie to dla mnie żaden problem, tylko musimy się domówić co do miejsca spotkania.

Ja na dzień dzisiejszy wybieram się na giełdę 2.10 ale skoro mówicie że nie będzxie giełdy to będę musiał zasięgnąć języka u znajomego stałego bywalca

Janio, daj znać czy będzie, bo też się wybierałem, w razie czego, służę pomocą techniczną, kordek4.

To i ja skorzystam i sie dopiszę,

wczoraj niestety zaliczony został pierwszy poślizg i moje nowe "Orciari" poszło się ... , moze ktoś z kolegów wybiera sie do Gdańska i moze mi podrzucić nową przednią dokładkę do zderzaka

a może gdańsk by do nas sie wybrał?

Cytat:
2003-10-28 17:39:54, Jojo pisze:
a może gdańsk by do nas sie wybrał?

nie ukrywam że jest to kusząca propozycja

Jojo - dobrze prawisz A sie zdziwimy jak nam zrobią assistance
Buu. Biedny GDA.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2003-10-28 17:37:39, GDA pisze:
moje nowe "Orciari" poszło się ... ,

To tak jak tylny nosek u mnie. Nagrzewnica tez by sie przydała.

Cytat:
A sie zdziwimy jak nam zrobią assistance

narodziła sie nowa świecka tradycja

zrobic assistance - goście jada napic sie wódki,
- goście jada zrobic nalot na dom,
- goscie jadą pogadac,
- i dopiero na czwartej pozycji pomóc na drodze

Cytat:
2003-10-28 17:57:07, Jojo pisze:
Cytat:
A sie zdziwimy jak nam zrobią assistance

narodziła sie nowa świecka tradycja

zrobic assistance - goście jada napic sie wódki,
- goście jada zrobic nalot na dom,
- goscie jadą pogadac,
- i dopiero na czwartej pozycji pomóc na drodze

Tia,mozna sie nie doczekać

Dzięi Panowie za odzew
Jak będe sie wybierał to wiem już do kogo mogę sie zgłosić

Cytat:
2003-10-28 17:41:27, OLO pisze:
Jojo - dobrze prawisz A sie zdziwimy jak nam zrobią assistance
Buu. Biedny GDA.

wlasnie, wpadnijcie do nas na jakas impreze, tylko obawiam sie, ze ciezko bedzie sie zwlec z wyra, aby na gielde zdazyc, hehe! wiec lepiej przyjezdzcie w piatek. na kacu w sobote obejrzymy palac kultury, do otrebusow wpadniemy, pogramy w bierki i na slomczyn w niedziele.

ale telefonów nie odbieramy

Cytat:
2003-10-28 20:49:08, SPAjK pisze:
ale telefonów nie odbieramy

tych z poznania... buehehehehe! na wies do rodziny pojedziemy, w siedleckie...buehehehehehehhehehehe!

Cytat:
2003-10-28 16:53:09, Janio pisze:
Ja na dzień dzisiejszy wybieram się na giełdę 2.10 ale skoro mówicie że nie będzxie giełdy to będę musiał zasięgnąć języka u znajomego stałego bywalca

Z przykrością oświadczam wszem i wobec że dnia 02/11/2003 giełdy na Żeraniu nie będzie Wiem bo byłem w tą niedzielę i na okrągło powtarzali taki komunikat...

Cytat:
Z przykrością oświadczam wszem i wobec że dnia 02/11/2003 giełdy na Żeraniu nie będzie

OK, a wiadomo, czy tydzień później będzie, tj. 09.11?

Na bank będzie.

Cytat:
2003-10-29 09:33:42, Yaninnya pisze:
Na bank będzie.

nawet na dwa banki bo jadę odebrać zamówine fotele do DF