Znaki charakterystyczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomysł ściągnąłem z klubu cytrynki (Citroena). Klubowicze mają na lusterkach (od przodu) żółte kółeczko. Dzięki temu są widoczni w lusterku wstecznym i rozpoznają się w tłumie innych aut. Jest to ich taki znak rozpoznawczy. Jak juz się spotkają dwaj klubowicze to sobie potrukują, mrygną światełkami i jest jakoś tak przyjemniej. Może i my byśmy sobie taki znaczek FSO na lusterka wymyślili? Na codzień jeżdze Toyotką i nikt z Was mijając mnie nawet się nie domyśli ze jestem z klubu (niestety czas nie pozwala mi jeździć na zloty a i w necie jestem neiregularnie).
Co o tym sądzicie?

Nie wiem czy zauważyłeś, ale w Strefie Klubowej w dziale Download, mamy do pobrania napis z logo klubowym na przednią i tylną szybę jak i na nakładki progowe.
Wystarczy pobrać plik, wybrać się do firmy wykonującej reklamy z prośbą o wycięcie z folii samoprzylepnej.
Większość klubowiczów już dawno takie oznaczenia wozi na swoich autach i to nie tylko na szybach (patrz Biały, Janio).

[ wiadomość edytowana przez: Admiral dnia 2003-11-27 22:04:35 ]

Wiem że są nalepki klubowe ale czy wypada nakleić te nalepki do mojej Toyki? Czy ktoś nie odbierze tego jako profanację?
A tek na marginesie to próbowałem pobrać plik z naklejkami i jakoś nic mi sie nie udało. Jak najeżdzam na naklejkę to żadne klikanie myszką lewym ani prawym klawiszem nie skutkuje a żadnego linku do pobrania nie widzę.

załóż podkładki pod tablice

Leesou kope lat Jojek slusznie zauwazyl podkladki pod tablice to dobry pomysl , a nasze autka sa przewaznie oznaczone jakimis klubowymi naklejkami i poamachac komus mozesz.
Jak tam fiacik??