Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Leesou Miłośnik FSO PF 125p x 2 Konstancin-Jeziorna | 2003-11-27 21:44:27 Pomysł ściągnąłem z klubu cytrynki (Citroena). Klubowicze mają na lusterkach (od przodu) żółte kółeczko. Dzięki temu są widoczni w lusterku wstecznym i rozpoznają się w tłumie innych aut. Jest to ich taki znak rozpoznawczy. Jak juz się spotkają dwaj klubowicze to sobie potrukują, mrygną światełkami i jest jakoś tak przyjemniej. Może i my byśmy sobie taki znaczek FSO na lusterka wymyślili? Na codzień jeżdze Toyotką i nikt z Was mijając mnie nawet się nie domyśli ze jestem z klubu (niestety czas nie pozwala mi jeździć na zloty a i w necie jestem neiregularnie).
Co o tym sądzicie? |
Leesou Miłośnik FSO PF 125p x 2 Konstancin-Jeziorna | 2003-11-27 22:09:03 Wiem że są nalepki klubowe ale czy wypada nakleić te nalepki do mojej Toyki? Czy ktoś nie odbierze tego jako profanację?
A tek na marginesie to próbowałem pobrać plik z naklejkami i jakoś nic mi sie nie udało. Jak najeżdzam na naklejkę to żadne klikanie myszką lewym ani prawym klawiszem nie skutkuje a żadnego linku do pobrania nie widzę. |
Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2003-11-28 00:30:24 załóż podkładki pod tablice
|
burza Miłośnik FSO FSO Polonez 1.5 SLE Warszawa | 2003-11-28 01:02:27 Leesou kope lat Jojek slusznie zauwazyl podkladki pod tablice to dobry pomysl , a nasze autka sa przewaznie oznaczone jakimis klubowymi naklejkami i poamachac komus mozesz.
Jak tam fiacik?? |