Sklepy w Opolu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Poszukuję w Opolu sklepów z częściami do fso, może ktoś polecić jakiś sklep? adres i opis jakiś. Najlepiej blisko ZWMu ale może być też w całym mieście.

Cześć Kolego nie wiem czy ktoś będzie mógł Ci odpowiedzieć, bo Opole i okolice są nie obstawione naszymi Klubowiczami, więc ja do Ciebie w tej sprawie zapisz się i będziesz naszym ambasadorem w tych okolicach

Ale przeglądając forum przed oczami mignęło mi kilka osób z Opola. Ujawniać się chłopaki

O a to coś nowego

Hm...
Ja kupuję zawsze u mojego kolegi w hurtowni, więc mam taniej, możesz też tam spróbować, na zamówienie sprowadzą ci wszystko i myślę, że nie po wygórowanych cenach. Adres i telefon:
WIPO, ul. Krapkowicka 8a, tel. 47 47 640.
Jest też sklep na ul. Pużaka (KDB), tel. 455 62 94.
Na ul. Obrońców Stalingradu - niestety nie znam numeru ulicy i telefonu, jak zjeżdżasz z wiaduktu - to zaraz po lewej stronie.
Jest też mały sklepik, ale mający dość niskie ceny na ul. Budowlanych, zaraz za skrzyżowaniem z Harcerską po prawej stronie.
No i to wszystko, co mi w tej chwili przychodzi do głwy.
Pozdrawiam serdecznie

Cytat:
2003-11-04 10:35:34, Dominik pisze:
O a to coś nowego

Jak widać Opole nie jest aż taką pustynią FSO jak nam sie wydawało

Cytat:
2003-11-04 13:20:59, GDA pisze:
Cytat:
2003-11-04 10:35:34, Dominik pisze:
O a to coś nowego

Jak widać Opole nie jest aż taką pustynią FSO jak nam sie wydawało

Tak tylko żeby aktywność Opola się tak zmieniła żebyś klubową mapkę Polski musiał skorygować

Dzięki za adresy! Byłem godzinę temu w KDB po opaskę pod bak (5pln), jutro termostat będę miał, ale warto wiedzieć o innych sklepach!

To z nowu ja i znowu pilnie potrzebuję wiadomości. Gdzie w Opolu można dobrze splanować głowicę? Ile zedrą za taką operację?

Grr, kolejna sprawa mi wynikła Gdzie w Opolu można zalutować chłodnicę, bo mi cieknie na dole

Jak chcesz chlodnice to nie ze sklepu. W opolu strasznie zdzieraja. Proponuje szrot. JA jakis miesiac temu kupilem pod groszowicami (tylko to nie jest ten przy trasie bo tam maja tylko zachodnie fury tylko jest jeszcze jeden dalej. Ciezko tam trafic ale maja troche czesci do poldka. Ja za swoja w idealnym stanie z wiatrakiem wezami i zbiorniczkiem dalem 100 zl. W sklepie wezma ze 3x wiecej. Ogolnie w opolu jest kiepsko kolektor do GSi to tylko nowka i ok 190 zl chyba oszaleli. A na szrotach to praktycznie tylko zachodnie. Powodzenia w szukaniu.

A jest może jakiś zakład gdzie uszczelnią chłodnicę??

Poszukaj na ulicy Dibua (nie wiem jak to sie pisze ) Slyszalem ze tam jest zaklad zajmujacy sie chlodnicami. Glowy nie dam bo nie sprawdzalem.

Dubois ??

No jakos w tym rodzaju

Jako świeżo upieczony gazownik mam pytanko do tych dwóch czy trzech ludzi z Opola, którzy przewijają się gdzieś przez forum: gdzie w Opolu jest tani i dobry gaz? Najbliżej mnie (PP na Oleskiej) jest po 1,48 Gdzie można jeszcze dobrze zatankować?

w malni chlodnice kupisz juz za 60-70pln,w krapkowicach splanujesz glowice(na zicher)za 40pln.No i opolskie na mapie posiadaczy Fso to nie taka straszna pustyniamoze tylko mala wydma

No, no A Jakieś stacje gazowe w Opolu polecasz??

HHHEHHE-no własnie Opole to nie pustynia...Ja już od dawna tu siedzę ale.....Chyba ponad 450 dni!!! Jak by Cio zawsze służe pomoca i radą w Opolku...

dobru gaz jest na Bp-gorzej na Statoil koło reala-po ostatnim tam tankowaniu moje autko jakos kiesko chodziło...