Jakiś sq...syn podpalił mi samochód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wróciłem z policji, gdzie złożyłem zeznanie.

Ale od początku.
Około godz. 3.30 obudził mnie domofon. Dzwoniła Policja z informacją, że spalił mi się samochód.

Szybko ubrałem sie i zbiegłem na dół. Straż już dogaszała Brembosa. Spaliła sie lewa tylna część auta. Na 100% podpalenie.
ok. 7-mej będzie ekipa dochodzeniowa robić oględziny.

Co to, kurwa za kraj. albo kradną, albo podpalają.

No i zostałem bez samochodu. Dwójka rozgrzebana.
Szczęście w nieszczęściu, że dość szybko przyjechała Straż i nie spalił sie całkowicie. No i zbiornik paliwa nie wybuchł - 10 litrów paliwa w nim było. A ogień był blisko. AC oczywiście nie miałęm, więc cała naprawa pójdzie z mojej kasy.

o kurwa a jeszcze wczoraj zesmy go podziwiali... co za durny kraj

Ja pierdolę ....
Janio jak by można Ci było jakoś pomóc wal śmiało

Współczuję!!
JAk mozna Tobie pomóc??

no co za kraj ;/

Cytat:
2003-11-24 08:12:30, Formula pisze:
no co za kraj ;/

nie Formula to nie kraj to niektórzy LUDZIE w nim są do odstrzału!!!

Janio, wyrazy współczucia... Sądzisz, że jest do odratowania?

Dominik, to niestety kraj jest do zaorania, po wcześniejszym przesiedleniu garstki normalnych ludzi.

A tak chciałem go zobaczyć na zywca.

Cytat:
Janio, wyrazy współczucia... Sądzisz, że jest do odratowania?

Janio właśnie , napisz co potrzeba i każdy poszpera w garażu , w piwnicy na pewno znajdą się u wielu jakieś elementy które Tobie się przydadzą

Janio-wspołczuję Takiego to przywiązać linką holowniczą do haka i przejechac się z nim po lesie 100km/h.

Ta linke to za jaja.

Co do brembosa, to najwieksze wyrazy wspolczucia!!!

Cytat:
2003-11-24 08:52:17, -SerU- pisze:
Janio-wspołczuję Takiego to przywiązać linką holowniczą do haka i przejechac się z nim po lesie 100km/h.

A po co tak? Przywiązać do haka za szyje, za nogi do innego poloneza i jednym i drugim poldkiem rozjechać się w przeciwne strony, jak gdyby nigdy nic. Spokojnie, silnika nawet się nie przemęczy.

Właśnie sholowaliśmy Brembosa do garażu. Straty są niestety większe niż wydawało mi się w nocy. Spaliła sie instalacja elektryczna z tyłu.
Ekipa dochodzeniowa, która pojawiła się ok. godz.7-mej stwierdziła, że miałem dużo szczęścia. W zbiorniku było 10 litrów benzyny jakby to wybuchło to spaliło by się ze 20 samochodów - parking był cały zatłoczony.

Na 100% było to podpalenie. Wybito tylne okienko i polano jakąś substancją palną zarówno z zewnątrz jak i w środku.

Panowie - dzięki za pomoc. Wieczorem dokładnie zobaczę co jest do wymiany, co mam a czego nie mam.

o zesz ty kurwa!!! brak mi slow, czuje sie zamurowany.

nie wiem czy jest sens odnawiac brembosa po takim pozarze. w kazdym badz razie bedzie to kosztowac sporo. mam pomysl janiu. mam namiar na borewicza w bardzo dobrym stanie, a przynajmniej moj kolega bogdan tak mowil i za niewielkie pieniadze. moze to jest jakies rozwiazanie?

nie wiem, k***a, ale co za c**j pier***ony musi byc z czlowieka, ktoremu do lba wpadnie pomysl, aby spalic komus samochod, nie jest swiadomy konsekwencji. ja tego nie rozumiem. pier***ony piroman onanista, zajebac metalowa pala prosto w ryj. wyrwac chwasta!

[ wiadomość edytowana przez: MAJCHAL dnia 2003-11-24 15:27:10 ]

Cytat:
Panowie - dzięki za pomoc. Wieczorem dokładnie zobaczę co jest do wymiany, co mam a czego nie mam.

No i napisz tutaj co Ci potrzeba, a moje zasoby są do Twojej dyspozycji

Jakby to cos pomoglo, mam niewykorzystaną tylną kanapkę kpl. w dobrym stanie, Olo wie dokładnie jakiego rodzaju poldek - do mojego Caro 96 nie pasowała bo miała złe uchwyty do zamków, ale jesli Tobie to pomoze, mozesz ja miec, bo u mnie sie kurzy.

Co do reszty, to hmmm.... wiecej sensownych czesci do dupki poldka nie posiadam (chyba ze gdzies rzemieslnicza tylna lewa lampa zespolona - stan jak ze sklepu, ale mi sie nie podobala bo ma jasniejszy niz panstwowy odcien czerwonego plastyku, jak chcesz, oferta jw.).

Kanapa uratowała się tylko dlatego, że była rozłożona. Gdyby była złożona to ze środka nic by nie zostało. Nawet nie wiecie jak taka kanapa szybko się pali. 2 lata temu podpaliłem taką starą, w dodatku zbutwiałą.

Bardzo mi przykro Janiu... to pewnie jakis s...n przez zazdrość albo niewyżycie. Nie ma usprawiedliwienia. Żal i brak słów...
Renata

Janio - wyrazy współczucia. Samego faktu nie skomentuję, szkoda słów.

Janio, moze trzeba zrobic male sledztwo wsrod podworkowych obszczymurow? Moze ktos cos wie...
K.... wspolczuje

Adamus

Najszczersze wyrazy wspolczucia. Pod[palaczowi nalezaloby sie sie to samo co on zrobic, znalezc wrak zamknac i podpalic niech sie sq...syn usmazy, jak i brembosa usmazyl.

smutna Venus