Zdjecia mojej lady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
z dzisiaj. silnik juz na chodzie ale dalej szukam aparatu zapłonowego

No to super że udało Ci sie odpalic autko.
Widzę że blacha w przyzwoitym stanie. I masz takie samo rzadkie lusterko boczne jak Pawła.
Pozdrawiam
Andrzej

podłoga dziurawa, lakier się odparzył i mam setki małych bąbelków na dachu takich jak łepek szpilki. a lusterko to oryginał abarthowski z włoch. szukam takiego drugiego. może być połamane

No pięknie
No i faktycznie-żadnych chromów to tu tam raczej nie założysz
Ten wlew paliwa masz niezły- no bo oczywiście "naklejka" to nie jest.
Super

No widzisz jak mylą zdjęcia . Może Paweł wie skąd takie mozna dostać - jakiś czas temu sprawił sobie dwa takie w idealnym stanie.
Andrzej

wlew jest oryginalny metalowy. listwy boczne mam ale nie mam pojecia jak je założyć. mam dziurki na błotnikach ale jak się je mocuje?? za cholerę nie wiem.

Lakier jak lakier lusterko kultowe, ale te felgi mniam...

Takie same - dokładnie . Kupiliśmy je z ogłoszenia , ale chromowane . Ten co nam sprzedał miał je wcześniej w jakimś seicento - więc to była transakcja jednorazowa , a gość chciał się ich po prostu pozbyć
ALe może trafisz na allegro - czasem cuda się zdarzają
Pweł

wiem szukam cały czas. ale jak zakłada się listwy boczne chromowane??

Musisz kupić takie plastikowe uchwyty , a listwe się w nie po prostu wsuwa. Ja mam ten sam problem z zamocowaniem dolnej listwy na próg, ale Andrzej już mi to wyjasnił
ALe widzę ,tez że na drzwiach nie masz żadnbych dziurek- musisz je więc wywiercićjersłi chcesz założyć listwy), bo pewnie to soą drzwi od 2101, albo od dużego fiata(są identyczne) . Najważniejsze żeby listewy szły w jednej linii- bo inaczej to po prtu szpeci. Przy odrobinie chęci-żaden problem
Paweł

Tutaj nieźle to widać - jak idą listewki- jesłi uda mi się wsadzić obrazek

dzięki. na razie zakładam listwy bo auto musi jakoś wyglądać. a dziurki w błotnikach szpecą.

Witam
śliczne autko....bez listew, trójeczka w takim sportowym stylu też bardzo ładnie wygląda, z doświadczeń jednak radziłbym załozyć zderzaki, jesli chcesz tym autkiem jeździc na codzien, to pancerne zderzaki Łady mogą się niestety przydać na naszych drogach

mam przedni zderzak ale brak tylnego niestety

No widzisz Rogacek - pech to pech osotanio udało i się kupić zderzak do trójki , ale przedni.
Andrzej z kolei mówił, że w Gorlicahc można kupić kły do zderzaków.
W sklepie nie będzie Ci łatwo to dostać-no chyba,że od 2106

zderzak muszę mieć bo psy łapią. i oświetlenie tablicy też jest konieczne. założę od kanta na razie.

fajnie wyglada, podzielam zdanie kolegow, tylko zrob cos z tymi koncowkami tlumika bo do tak blyszczacego lakieru zardzewiale koncowki nie bardzo pasuja

Witam , ja sprobuje sie w olnej chwili zapytac tam gdzie kiedys kupilem alumki czy nie maja zderzakow do 2103 bo maja rozne takie rzeczy i jak bede wiedzial dam odpowiedz.A powiedz mi od czego to sa felgi , jaki jest ich rozmiar, jakie kapcie na tym siedza, czy gdzies nie zawadzaja i czy tam sa dystanse czy felgi maja takie ET ? ;]. Uff ale duzo tych pytan.Pozdrawiam

nie ma tam dystansów. felgi mają duże et. opony są w rozmiarze 195 ale niestety nie wiem od czego są felgi. ranty są podgięte i wyklepane tak że nic niezawadza, amory i sprężyny są sportowe bardzo twarde tak że nie grozi uszkodzenie opon