Spojlery

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich jestem tu nowy
Mam wielka prosbe w pomocy do dobrania spoilerow do poloneza ATU PLUS
Chcialbym abyscie zamieszczali tu swoje sugestie i adresy stron gdzie moglbym cos znalezc do mojego kochanego poldka
POZDRAWIAM WSZYSTKICH

Witaj na naszym forum.

info na temat spojlerów do Atu+ znajdziesz tutaj :

www.spoilery.of.pl

Atu ładnie wygląda z lotką na bagażniku, a najlepiej z taką wysoką jak mają np Alfy 156. Z tego co wiem to roztaw na bagażnik pasuje od BMW, chyba serii 3 ( ale nie jestem pewien.
Po drugie jak będziesz miał spojlerki przód i tył "obnizające" autko to już bedzie bajka. A jak dowalisz ładne aluski to śpij w samochodzie, bo każdy bedzie chciał go mieć
Atu są o wiele bardziej wdzięczne do ospojlerowania

A wiecie jaki spoiler mozna dostawic z innego auta aby pasowal, te standardowe nie sa zaciekawe
thx za odpowiedzi

wejdz na stronke www.fso.ptk.prv.pl i tam w "liscie czlonkow" jest poldek atu, na liscie ma numer #27

Całkiem ładne spoilery można znaleźć pod adresem: www.autobajer.net

pomysly na ospojlerowanie Atu:
Obnizenie optyczne3 przedniego i tylnego spojleru,
dosyc "niskie" progi,
lotka w stylu Alfy 156 na bagazniku (ta wysoka),
jakies bajeranckie brewki na przednie i tylne reflektory,
szyby przyciemnione i lampy zreszta tez,
felgi 15 co najmniej z szerokimi kapciami,
i musi jeszcze cos ladnie grac.
Takiego PN bede Ci zazdroscil

Ja mam takie pytanko, jaki materiał proponujecie na wykonanie własnoręcznie przedniego i tylnego spojlerka???

Pozdr.

Cytat:
2002-12-16 09:31:36, ssewerynski pisze:
Ja mam takie pytanko, jaki materiał proponujecie na wykonanie własnoręcznie przedniego i tylnego spojlerka???

Pozdr.

Hehe klej i tektura A powaznie to zywice, ale to trzeba troche umiec rzezbic...Czujesz sie na silach?

Witem Stwoszem to nie jestem ale warto sprobówać biorąc pod uwagę, że są warunki i chęci
A takie żywice to gdzie można zakupić???

Tkaninę szklaną, żywicę i utwardzacz można kupić w jakimś supermarkecie budowlanym. Ja np. kupowałem w Leroy Merlinie. TRzeba tylko uważać na datę produkcji i przydatności do użycia. Można je też dostać w sklepach chemicznych.

Ok, dzięki za info. Już w nowym roku spróbuje swoich sił i jak coś wyjdzie to się pochwalę

Jeślichodzi o spojlery do ATU PLUS to skontaktuj się ze SKÓRĄ.
On ma w tym temacie doświadczenie.
Wkońcu ma ospojlerowane ATU PLUS

Własnie chodzi o caro. jak nie bedzie szło to wtedy będzie trzeba gdzieś kupić

gdzie w warszawie mozna kupic spolier do poloneza caro taki ze stopem co sie montuje na klapie tylko na samej gorze i ile taki spolier moze kosztowac???

Wejdź sobie na ta stronkę www.tuning-garage.and.pl .Tam są nawet tanie spojlery i jest taki jak chcesz.

Pozdr.

jak na mój gust to dość drogie te spojlery.
na giełdzie w Słomczynie są tańsze( a przynajmniej były tańsze)

Tak. ale dolicz jeszcze drogę i jak jedziesz po jednego spojlerka to chyba lepiej kupić na miejscu.

ja za swój dałem troszke ponad 100 zł. na giełdzie na Żeraniu.
Ni epamiętam jednak ile dokładnie.W każdym bądź razie ze światłem stopu.

Pozdrawiam

Cytat:
2002-12-16 22:46:28, dziuplak pisze:
gdzie w warszawie mozna kupic spolier do poloneza caro taki ze stopem co sie montuje na klapie tylko na samej gorze i ile taki spolier moze kosztowac???

W dziale Warto Wiedzieć naszej strony znajdziesz link do dystrybutora spojlerów i zdjęcia ich.

Na giełdzie w Pruszczu Gdańskim taki spojler kosztuje 130 zł - czarny pod malowanie.