MotoNews.pl

Lampa cofania w 125?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy może mi ktoś zrobić fotki i podać wymiary lampy cofania ze 125p chodzi mi oto, które montowane było pod zderzakiem na środku.

nie ma sprawz , ale musisy pocyeka do jutra ,tak do 18 maxymalnie, wtedy bede mial cyfrówkę spowrotem w ręku. a dane przesle ci na maila bo nie moge si ezalogowac na serwer gdzie mam strone

P.S. a jaki masz adres mailowy? jak coś to podaj mi nawet na priv
chyba ze ktoś ci poda dane wczesniej

Ja chce zakombinować coś z dwiema takimi lampami przesuniętymi na zewnątrz lekko, tak by hak ich nie zasłaniał - wtedy jedna byłaby przeciwmgielną...
Jak myslicie - będzie to jakoś wyglądać?

ani nie bedzie to wygladac, pozatym za taka 'przeciwmgielna' mozna stracic dowod. Ale kombinuj jak lubisz, ja z takich lamp mam kierunkowskazy w zderzaku.

Cytat:
2005-01-08 21:36:49, Race_D pisze:
Ja chce zakombinować coś z dwiema takimi lampami przesuniętymi na zewnątrz lekko, tak by hak ich nie zasłaniał - wtedy jedna byłaby przeciwmgielną... Jak myslicie - będzie to jakoś wyglądać?

racek wezze zostaw to auto w spokoju , wsadz ta dwojke co masz , zrob hample zlikwiduj korozje i zacznij jezdzic, a nie "domniemywuj"

Cytat:
2005-01-08 22:06:45, kosa131 pisze:
ani nie bedzie to wygladac, pozatym za taka 'przeciwmgielna' mozna stracic dowod. Ale kombinuj jak lubisz, ja z takich lamp mam kierunkowskazy w zderzaku.

Hehe ja w nowym bobasie tez mam jednego takiego kierunka

Cytat:
2005-01-08 22:06:45, kosa131 pisze:

Hehe ja w nowym bobasie tez mam jednego takiego kierunka