Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-12-11 14:03:38 Zapodam info, bo wydaje mi sie bardzo ciekawe => http://www.wertep.pl/.
Ja zauczestnicze. A moze by tak sciagnac "chlopakow" z LKP, ktorzy tez chcieli by wziasc w tym udzial i pomoc? Nie zawsze musimy sie przeciez sprzeczac i walczyc na noze. A przynajmniej ja. A cel imprezy wiadomo jaki. ... |
przemek67 Klubowicz NOK | 2004-01-12 11:15:05 Tutaj o TYM !!! pisalem, ale zadnemu dupy i palca na klawiaturze nie chcialo sie ruszyc. |
przemek67 Klubowicz NOK | 2004-01-12 14:13:38 To przynajmniej trzeba bylo odpowiedz przed niedziela ostatnia, ze cos dobrego czynisz i to w Gliwicach ... i te sprawy!!! To jest interaktywny kanal wymiany informacji, a nie, ze siedzisz, przed ekranem komputera ... i nic nie napiszesz!
Zdjecia juz widzialem, napisz pare slow, jak bylo w Gliwicach. Druga sprawa. Jako NOK w zbiorce WOSP-u, to dalismy dupy kompletnie, kompleksowo i zalosc mnie ogarnia, jak mam cos napisac wiecej. Najbardziej mnie wq ... rwil brak reakcji jakiejkolwiek w temacie. Bo gdyby taka reakcja byla, nawet na NIE, to przynajmniej widzialbym zainteresowanie tematem. A tak, to moge powiedziec, ze jako NOK to p o p i e r d o l y jestesmy. I tyle. Co do LKP. Widzialem na Ich stronie wypowiedz Janisza i propozycje wspolpracy w Wawie w temacie WOSP-u, i widzialem tez odpowiedz Pawla, ze Nie (a od razu sie przyznaje, ze czytam LKP regularnie). Ich sprawa. Ale NOK jest nasz, i to my powinnismy cos uczynic, a nie czekac na Innych. Powtorze => Jako NOK jestesmy P O P I E R D Ó Ł K I . PS. Okazja byla, aby nie fotografowac silnikow, masek, wydechow, parkingow, nie krecic sie na zajezdniach czy tez na gorkach i blocie. Chyba jedyny Mariusznia zrobil cos tak, co powinno sie zrobic w tym dniu. |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2004-01-12 14:17:06 Niestety o Gliwicach sam dowiedzialem sie dopiero po fakcie ![]() Wiec sam nie uczestniczylem, a szkoda, bo chetnie bym sie dolozyl do szczytnego celu. I w temacie... przyznaje sie sam i przyznaje tym razem racje Przemkowi... i sie wstydze. Popierdolka Damian ![]() [ wiadomość edytowana przez: damian21214 dnia 2004-01-12 14:20:57 ] |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2004-01-12 14:50:18 Przemku nie każdego stać ![]() Zreszta może masz racje że ze mnie popierdułka... |
przemek67 Klubowicz NOK | 2004-01-12 14:59:52
|
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2004-01-12 15:16:04 nie robie... znasz mnie na tyle że wiesz jaki jestem...jeśli kasy nie posiadam to nie bawie się w jazdy...
zresztą było mineło ... moze za rok będzie lepiej |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2004-01-12 16:37:17 W sumie nie chcialem juz nigdy komentowac wypowiedzi i poczynan nikogo z LKP, ale po reakcji kilku osob na w sumie mily post Przemka na ichniejszym forum, zalamalem sie i chyba jednak zadam sobie trud zrywania naklejki LKP z samochodu, zeby bron Boze nikt nie skojarzyl mnie z z takim, napisze to otwarcie, bo o ile wczesniej mialem jeszcze jakies watpliwosci, to teraz prysly, chorym na jakies fobie i leki PALANTEM jakim okazal sie Pawel z Krakowa i jak widze kilkuosobowy wierny chorek. Szkoda ze cale LKP kojarzone jest z takim czlowiekiem ![]() Zreszta przeczytajcie sobie sami tutaj, nie dosyc ze na samym poczatku watku, odradzal polaczenie sil w szczytnym celu, to teraz bawi sie w inkwizytora. Ufff... ulzylo mi... tylko powiedzcie teraz jak odkleic to "godlo" odlepic ![]() Damian |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-01-12 17:02:47 Na cieplo, suszarka. Lekko podgrzane dobrze schodzi...
|
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2004-01-12 17:12:53 Spokojnie... nie można oceniać wszystkich patrząc na 1 osobę...
Było by to bardzo krzywdzące A co do naklejki to byle, czego nie robiłem, ale...Można jej się pozbyć mając nożyk i benzynę ekstrakcyjną. Trzeba literki przetrzeć na maczając je benzyną i lekko podważając nożykiem zrywać ![]() ![]() ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-01-12 17:15:23 Reszta sie ocenia sama, nie reagujac ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2004-01-12 18:47:34
Wiem. I dlatego napisalem o kilkuosobowym wiernym chorku, i wyrazilem ubolewanie ze cale LKP jest niestety kojarzone z......... Zawsze uwazalem i uwazam ze wiekszosc z LKP to rowni goscie ![]() Zreszta szkoda slow, zawsze byli i beda ludzie ktorzy wiele potrafia opowiadac co to zrobia czego nie zrobia, a w sumie tylko patrza na innych. Kacperku naklejki zrobiles pierwsza klasa, moze jak na takie przypadki ZA DOBRE ![]() Damian P.S. Teraz dopiero doczytalem sie reakcji Pawla z Krakowa na post Kacpra w temacie spotkania Warszawskiego. Sorry Kacper ale juz wtedy powinienem zerwac naklejke. A wlasciwie powinienem ja zerwac juz wtedy kiedy Pawel z Krakowa nekal mnie telefonami i za wszelka cene probowal wyciagnac odemnie dane teleadresowe Przemka. Nie pisalem wtedy o tym publicznie, bo myslalem ze to bylo spowodowane jego chwilowym zdenerwowaniem, ale teraz widze ze ze to jednak chory ............ i nie mam w tym wzgledzie zadnych zahamowan. [ wiadomość edytowana przez: Damian21214 dnia 2004-01-13 08:23:01 ] |
przemek67 Klubowicz NOK | 2004-01-13 13:31:21 No nie wiem, co mialbym napisac. Zczytalem to wszystko, co wydarzylo sie na ekranie od wczoraj. I tu i na LKP. I naprawde mam problem. Pawel z Krakowa przyslal mi tez mail-a ![]() Co robic ???, bo nie wiem. Przywalic czy odpuscic? Przeciez nie chce mieszac tematu WOSP-u w to wszystko. ... Pozdrowilem jedynie Mariusznie, bo jaki jest, to jest w mojej opinii, to sami wiecie, ale w te puszki, zbieranie pieniedzy na mrozie z dzieciakami, to wierze jednak. A parking/zajezdnia i zabawy na nich, to zostaly opisane dokladnie, wlacznie z dokumentacja fotograficzna i dlatego wydaly mi sie jakby niestosowne do miejsca i czasu ostatniej niedzieli. Rownie dobrze, 4x4 moglyby pojechac na bloto etc ..., skoro niedziela byla. Widzialem pozniej w nocy w TV relacje z przebiegu WOSP-u, a w nich tez urywki z akcji przeprowadzanych przez przerozne kluby motorowe, poczawszy od jednosladow, trabantow, aut "przeroznych" , 4x4 etc .... I mam zal, ze jako NOK = p o p i e r d o l k i nic wspolnie nie poczynilismy. I to tyle. A, ze chlopaki z LKP szaleli na parkingu w tym czasie, to juz inna sprawa. Skomentowac moge ![]() I radzcie, czy reagowac teraz na ich obrazliwe posty do mnie, czy tez zapomniec? A Gorala, to wywalili z moderatora, tak? Jak dobrze zrozumialem po przeczytaniu dzisiaj strony LKP... ? Widzialem ostatnio, do czego oczywiscie sie teraz przyznam, dyskusje i wymiane postow Rady LKP Hidden ![]() ![]() Czegos takiego, to nie spodziewalem sie. Ale ... druknalem sobie, to Wam pokaze, przy najblizszym spotkaniu ![]() Ty sie Goral nie przejmuj, moderatorem to sie bywa, a nie, sie "uradza", karm rybki, rob spotkania-zloty w Wawie, szykuj do sprzedazy MPI ![]() To pozdrawiam, Przemek |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-01-13 16:16:00 nie Przemku, nie wywalili. przemyślałem pewne rzeczy. czasem trzeba przegrać bitwę, aby wygrać wojnę. ![]() ![]() ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-01-13 16:24:30 Goralu, jaka wojne? O co? Internet ma swoje prawa, a ciekawe jak LKP chce egzekwowac regulamin? I kto zabroni komukolwiek kasztanic?
A Tajna Rada Lady niech sie kasztani we wlasnym gronie. I h... z nimi Pozdrawiam |
![]() Góral (M) Sympatyk NOK Opel Meriva A Helmond | 2004-01-13 16:31:04
a,dziękuję... Góral, członek Rady LKP |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2004-01-13 16:36:50 To sie tyczylo do organu ![]() Mam nadzieje, ze sie nie obraziles. Ale wspolczuje ci zaszczytnej funkcji... |