Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | 2004-01-18 23:50:29 Poczytajcie sobie na dobranoc jak sobie siódemką pomykali na Syberię!
http://www.gornyslask.pl/kolo/syberiada.htm |
Bania Lada 2106 RAC Gliwice, Kraków | 2004-01-19 03:35:34 witam
hehe znam skads te okolice gdzie bylo robione to duze zdjecie to Wisla tam tez krecilem swoje klipy z kumplami i tam tez spedzam wszystkie wolne chwile... Mozna by tam kiedys spocik zrobic slaski bardzo ladna okolica dla paru osob moglbym nawet zalatwic darmowy nocleg jak by sie znalezli chetni na dluzszy w wakacje... pozdrawiam Ps:wiem ze post nie na temat ale przede mna dluga noc nad ksiazka wiec chcialem cos napisac hehehe |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-01-19 17:14:11 Witam
wieceie co?.. mam taki pomysł, może udałoby się jakoś skontaktowac z tymi ludźmi?.. , moze jakaś relacja u nas na stronie, albo moze jakiś czat zoorganiazować?..., lub spotkanie?.., jakieś fotki do galerii?.. moze ktos z południa kraju skontaktowałby się z nimi?. |
pawel_krakow | 2004-01-19 23:21:17 Kapitalna wyprawa-spróbujemy Mirek
Mam niezłą lekturkę na nastęne dni Nie ukrywam,że chciałbym gdzieś tak pojechać ładą.... |