Coś nie tak

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Chce sprzedać swojego karawanka i szukam innego. Zobaczcie na co trafiłem
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=21386461
Z której strony ma on kolektor z DUAL RAM
Czy jest on 24 zaworowy czy gość sobie jaja robi

następny jakiś mądry to przecież zdjęcie silnika C26NE z rozwaloną rurą między filtrem powietrza a dual ram !

silnik 12 zaworowy, ale opis autka jak z silnikiem C30SEJ
prócz niewielkiej przesady dotyczącej mocy i przyspieszeń

[ wiadomość edytowana przez: mega_3 dnia 2004-02-16 22:07:08 ]

czułem że jest coś nie tak

jedno się zgadza - Magiczny Opel Omega

Pomyślcie jak się gość czuje, myśli że jeżdzi 200 konnym potworem a tu jedynie 150 koni hehe.

heh ja mysle ze ktos tu zaszczepil auto i kolesiowi sprzedal ot co. a on teraz chce sie pozbyc zgnilego jajka, swoją drogą szkoda papieru od 3.0.24V zmarnowanego na 2.6..

heh ja mysle ze ktos tu zaszczepil auto i kolesiowi sprzedal ot co. a on teraz chce sie pozbyc zgnilego jajka, swoją drogą szkoda papieru od 3.0.24V zmarnowanego na 2.6..

ups , Polak potrafi

Niedorobione ogłoszenie na całej lini już mu wysłałem zapytanie czy nie pomylił zdjęć .
I nie obrarzając OMEGI (pozdrowienia dla pana z corrado vr6
On chyba nie widział w życiu co to maleństwo potrafi)
Nie lubie małych aut ale miałem okazje latać tym przez miesiąc.

silnik aż miło posłuchać jak chodzi (niczym odkurzacz) przy 7000obr/min to pewnie tak chodzi

nie był nadmiernie eksploatowany...................Niecałe Osiem sekund do setki, którą notabene osiągasz na DWÓJCE

Silnik na tyle cicho chodzi że warto przed zakrętem sprawdzić prędkość - jak ODKURZACZ

gość chyba nie jeździł tym autkiem, bo wypisuje takie bzdury,że łeb urywa

gość chyba nie jeździł tym autkiem, bo wypisuje takie bzdury,że łeb urywa

heh sorki za te 3xTak ale cos mi szwankuje przeglądarka/net