Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SOWSONIK OPEL OMEGA B//OPEL V ... radom | 2005-12-09 10:49:24 Mam opla vectre z 94r,samochod mimo lat,ma oryginalny lakier i w sumei nie widac wiekszych bombli,ku mojemu zaskoczeniu nawet nadkola sa cale!! kupilem opla,bo liczylem sie ze skoro nei mam na nowszy samochod,to z samochodem z tego roku musze sie liczyc z naprawami ,a ze opel jkest dosyc tanim samochodem w utrzymaniu wybor poadł na niego!! na dizej dzisiejszy nei zamienilbym na inny samochod- ktore sa w tych pieniadzach.jeźdze nim ponad rok, jedynymi rzeczami do naprawy mialem stabilizatory na wahaczach i w suemi amortyzatory przednia mozna by wymienic,ale to normalne w tym wieku samochod nei ma prawa miec dobrych GENERALNEI JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ZE SWOJEGO EGZEMPLARZA!!! |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2006-01-12 17:16:09 GSI, nie sprzedawaj! Zostaw sobie jako "drugie auto"....ja tak zawsze robie....i teraz mam 5 |
Marcys Pełnoprawny Klubowicz Opel Astra II - Sprz ... Gdańsk | 2006-01-12 17:51:54 ja mialem Vectre A ... kupilem przed unia golosa za 12 a teraz sprzedalem z alusiami i gazem za 5;/ dobra byla choc troche ruda ale czas byl na nowsze auto....jednak bede Vici dobrze wspominac, niema jak pierwsze auto |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2006-01-13 07:20:56
to i tak nie najgorszy wynik ... wiesz rodzinnie z ojcem kupiliśmy KadEtt'a z 91roku (1,4i 'bjuti' sedan) 6lat temu za 14tyś... teraz wart jest powiedzmy .. 3tys, i to przy dobrych wiatrach (nie mylić z wiatrami Luz'a ).. oczywiście auto po kapitalnym remoncie blachy (teraz jest robiony już drugi raz).... - pewnie zostanie z nami do czasu aż gdzieś nim nie zaparkuje na drzewie, lub jak nie zostaną z niego same zderzaki |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2006-01-13 11:05:03 No za niedlugo w Polsce bedzie tak jak w Angli z tego co mi chlopaki mowia ... ze nie warto bedzie wogole sprzedawac samochodow ... bo strata wartosci an nich bedzie olbrzymia .... i tak jak w angli zamiast na zlom oddac to sie bedzie te samochody sprzedac za 100zl bo taniej wyjdzie |
marcij Forumowicz Polonez 1.4 GLI Tarnow | 2006-01-13 22:52:30 Znajomy kupil poloneza za 3900 wlozyl w niego ponad dwa i po roku sprzedal za 1500 |
mario26DR Pełnoprawny Klubowicz Limo Long Vehicle Gdynia | 2006-01-16 14:59:16 Hmm,tak,ale nie narzekajmy,auta na ktore teraz chcemy zmienic tez sa tansze.Za Omege z 99 nie zaplace juz 80.tys. zl,a tylko 30 tys.zl. Wiec jest jakis pozytywny nadal przelicznik. Za moja dalem 14 kola,teraz przy dobrych wiatrach dostane polowe? Sprowadzilem ja 3 lata temu na starych zasadach(pelne clo) Drogo dalem,ale po dzien dzisiejszy,nic przy niej nie robie,nawet blach. Chyba,ze cos przez wlasna glupote rozwale... |
superkto Corsa Świdnica | 2006-01-17 09:37:22 A mnie to się widzi taki kadzio jak ma Forest z takim niemałym silniczkiem i napędem na tył.
BARDZO mi się to podoba. Może kiedyś. |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2006-01-17 09:46:32 To dobrze, że mówisz "może kiedyś" bo na najbliższe pół roku mamy komplet zamówień na budowę i renowację KadeCików. Po tym terminie serecznie zapraszamy ...jeżeli oczywiście zdecydujesz się na nasze usługi |
superkto Corsa Świdnica | 2006-01-17 10:01:31 Tylko na Wasze usługi bym się zdecydował.
Ale najpierw trzeba zalegalizować się i trochę na nowo ustawić. P.s. Twój kadzio też mi się podoba. |