Zaciski do YARKA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiatam
planujac wsadzic 16 cali do yarka powaznie zastanawiam sie nad zmiana tarcz i zaciskow na cos wiekszego bo zapewne bedzie to kiepsko wygladalao i moje pytankao
czy tarcze + zaciski w kola 13 cali sa takie same jak 14 ? jesli ktos wie prosilbym, o srednice,
co mozna podpasowac np z corolli zeby bylo jak najwieksze i weszlo w 16 cali ? czy cos kolo 280 mm - 300 mm ma toota w innych modelach ? jakie tarcze ma nowa corolla T-sport i jak bedzie z zamontowanie czy zaciski beda pasowaly na piaste ??

poz
DOminik

wkładaj od Celicy albo MR2 będzie pasowało o ile już nie masz od zwykłęj celicy bo takie mają yarisy z abs'em

a mozesz mnie oswiecic jaka bedzie zrednica od celicy a jaka od mr2 ? niestety mam juz ABS ...

Dominik

jak masz abs to już masz takie jak w celicy 1.8 tej poprzedniej o ile dobrze pamietam, co oznacza że jest szansa szukania i zakładania hebli od celicy z wiekszym motorem.
A jak ma super hamować i do tego ekstra wyglądać to może coś takiego:
http://republika.pl/crit/Obrazki/Technika/tarox.jpg

to jest yaris, felga 16 cali i jest pełna 10 tłoczków

a wiesz moze w jakich latach wychodzila ta celica i z jakim orientacyjnie motorem mam szukac >? od corolii nie podpasuje ??

Dominik
wyglada zajebioza tylko kosztowaloby tyle co 1/10 yariska

Cytat:
2004-04-01 20:24:45, revolt pisze:
wyglada zajebioza tylko kosztowaloby tyle co 1/10 yariska

no to chyba masz TS'a

co do roczników to nie pamietam, ale jak dojdę do siebie po libacyjce to poszukam