OT: Oglądaliscie ostatni Top Gear na TVN Turbo???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chodzi mi konkretnie o porównanie Subaru Imprezy STI i Mitsubishi Evo VIII
Dżżżżiizzusssssss - szczena mi opadła jak zobaczyłem te autka na drogach Szkocji - cos pięknego
Najbardziej rozwalił mnie guzik spryskiwacza zimnej wody pryskającego na intercoolery
MNIIIAAMMMMMM - jakbym miał na cos zamienić moje motoryzacyjne marzenia (Saab 93 cabrio AERO) to zamieniłbym je na taka właśnie Imprezę ew. na MIssiuuubisiuuu.

Ja wole subaru juz wiele testow widzialem tegoautka. Subaru STI wciaga bmw Mpower nieduzo ale o dlugosc samochodu

Cytat:
2004-01-20 11:29:51, Bartek1112 pisze:
Ja wole subaru juz wiele testow widzialem tegoautka. Subaru STI wciaga bmw Mpower nieduzo ale o dlugosc samochodu

a Misiiuubiiissiiiu Evo VIII wciąga Imprezę
Byłem w szoku Evo VIII uzyskał na torze lepszy czas niż Lamborghini Murciélago

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-01-20 11:43:48 ]

wciaga-niewciaga ale oba z napedem 4X4 i ogromna moca...to jest to

mitsubishi jakos mniej mi sie podoba od subaru mimo ze ma lepsze osiagi a patrzac realnie to ani tega ani tego bym niekupil bo na benzyne mnie niestac

Ja pomimo wszystko też kupiłbym Subaru, a tak schodząc na ziemie to muszę znaleźć gdzieś tani siłownik od centralnego zamka

zalęży który ja dostałem od znajomego mechanika za darmo z rozbitej vektry. pasował idealnie włącznie z rozstawem śrub montaż 30 min.

No niestety ja szukam MASTERA - tego od drzwi kierowcy.
Na allegro znalazłem jakies uniwersalne firmy TESOR (chyba polskie) pięcioprzewodowe , więc chyba MASTER - tylko czy bedzie pasować???
Najpierw rozbiorę boczek w wolnej chwili i zobaczę czy da się cos zrobić ze starym siłownikiem, który działa tylko po zamknieciu drzwi wzbudza się i próbuje kilka razy domknąć wszystkie cztery drzwi. Moze to nie wina siłownika???
W kązdym badź razie kiedy drzwi są otwarte to nigdy samoczynnie się nie zamykają, więc raczej odpada centralka....
Co o tym myslicie??

JACO mam to samo. Na początku nie otwierały mi się drzwi kierowcy z centralnego. Pozostałe 3 się otwierały. Próbowałem wyciągnąć tego dżingsa do ręcznego blokowania drzwi bo coś słabo wychodził i... został mi w ręce wraz z drutem. Teraz centralny wogóle nie działa, a często podczas zamykania drzwi zaczyna się szaleństwo. Wszystkie drzwi się otwierają i zamykają, otwierają i zamykają dopóki nie przytrzymam guzika do ręcznego sterowania centralnym. Po pensji jadę do mechanika.

Widziałem to porównanie, super furki

Ja osobiści wybrał bym Mitsubishi - Subarynki są już przejedzone wg. mnie ... ale co tu gadać, czyste marzenia

Mi też bardziej Subaru się podoba, ale jeśli chodzi o resztę, to sami widzieliście - przy Mitsubushi wymięka... Swoją drogą, to nawet, jakbym miał kasę, nie kupiłbym żadnego - po co mi aż tak szybki samochód - chyba tylko, żeby zabić się na naszych dziurawych drogach... Takim autkiem to rzeczywiście tylko po torach w dni otwarte można sobie pojeździć, a nie słyszałem, żeby w Polsce była taka możliwość. Zresztą, ile i jakie my mamy tory...

jezdzilem subaru i kupil bym znowu subaru tylko impreze 99 rok bo te następne model to straszne kaszany (brzydkie ) a miśki podobaja mi sie bardzo ale sa duzo droższe w eksploatacji .

Ja chce Subarke

Cytat:
2004-01-20 14:31:06, zitam pisze:
Mi też bardziej Subaru się podoba, ale jeśli chodzi o resztę, to sami widzieliście - przy Mitsubushi wymięka... Swoją drogą, to nawet, jakbym miał kasę, nie kupiłbym żadnego - po co mi aż tak szybki samochód - chyba tylko, żeby zabić się na naszych dziurawych drogach... Takim autkiem to rzeczywiście tylko po torach w dni otwarte można sobie pojeździć, a nie słyszałem, żeby w Polsce była taka możliwość. Zresztą, ile i jakie my mamy tory...

Mamy w Poznaniu

A ja bym wolal TVR Chimaera albo nowego Lotusa Elana

Angielskie samochody sportowe mama swja linie... charakterystyczna.. zaden inny samochod nie ma takiej lini

albo cos takiego....

Rownierz TVR ale nowy model... Meguiars... na rynek USA

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2004-01-20 16:37:18 ]

ale tu zadnych elanow niema czy tvrow tylko subaru i mitsubishi

Jakby w subaru zmienili wygląd zewnętrzny i popracowali nad wnętrzem to mógłbym napisac, że mi się ten samochód podoba.

A tak w ogóle to denerwujecie mnie tym wątkiem bo ja nie mam tvn turbo .
Może ktoś wie kiedy na BBC jest TopGear?

Wlasnie .... ja tez nie mam...

Precz z TVN precz z TVN...

a Jaco i Pycelka przeniesiemy do innej firmy

I ja tez niemam tvn Turbo tylko u swojej dziewczyny ogladam jak u niej jestem ale to z 2 razy w tygodniu gora. Moze pogadajmy o V-max albo 4x4 to wszyscy maja

Nie macie TVNTurbo? Molestujcie swoje kablówki, albo zamiast tankować złomy kupcie satkę.