Sławek jest wielki!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oddałem w piątek o 8.00 a odebrałem a sobotę o godz.14.00 - po ponad 10 godzianch roboty miałem zrobione tyle:

Elementy wymienione:
1. Kopułka aparatu zapłonowego i cewka
2. Świece Denso V-line
3. Olej silnikowy i filtr olejowy (mobil 1 5W50)
4. Silenbloki tylnej belki wraz z przewodami hamulcowymi (no i oczywiście wymiana płynu hamulcowego i odpowietrzanie)
5. Mechanizm drążka zmiany biegów (miał luzy)
6. Drążek stabilizacyjny
7. Przegub napędowy (już pukał przy ruszaniu)

Oprócz kompleksowego przeglądu były naprawiane i regulowane
7. klakson który nie działał
8. światła – ustawienie świateł, łącznie z halogenami (wraz z wymianą żarówki na OSRAM +50%)
9. odma która przeciekała
10. oring aparatu zapłonowego tez przeciekał
11. ustawienie zamka drzwi od pasażera i smarowanie wszystkich
12. regulacja luzu pedału gazu (był b.duży)

Za cała usługę wraz z częściami!!!! zapłaciłem 1040zł... - darmocha!!!!!! - powtórzę jeszcze że nie przywiozłem ze soba nawet żarówek....
Dodam że auto dostałem umyte a chodniki wytrzepane

Nie ma lepszego człowiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A ile razy ja oddaję do Sławka samochód, to mi dywaników nie wytrzepuje ani samochodu nie myje
Ja sie tak nie bawie

do większego zamówienia trzpanie gratis

Ile kosztuje przegub do espero?
W cenniku są dwie różne ceny...
Chyba będę musiał wymienić ....
Pozdr. P.

mi chyba lewy zaczyna stukac

jaza wymiane filtru paliwa i lewego przegubu kulowego zaplacilem 137zl noi po raz 3 pan Slawek wymienil mi czujnik cofania w ramach gwarancji cos felerna partia wyszla tych czujnikow

Bo trzeba przyjechać autem brudnym... wtedy aż człowieka samo bierze żeby coś z tym zrobić..

Cytat:
2004-04-11 01:05:00, ŁUKASZ_GAJER pisze:
A ile razy ja oddaję do Sławka samochód, to mi dywaników nie wytrzepuje ani samochodu nie myje
Ja sie tak nie bawie

no to jak z tym przegubem - jaka cena?

Cytat:
2004-04-11 21:06:14, pyrekcb pisze:
no to jak z tym przegubem - jaka cena?

Niestety nie wiem..... cena wliczona w usługe...

Ceny przegubów mogą byc rózne!! Nie znam dokładnej ceny ale jak kupowałem do JETTY 2 ceny były juz od 49zł. do 120 zł. Tak wiec wybór nalezy do ciebie jakiego producenta wybierzesz! Polecam przeguby oplowskie(oryginały)

To mnie trochę pocieszyliście....
Ostatnio musiałem włożyć trochę gotówki w esperaczka, a mam duuuużo innych wydatków...
Pozdr. P.

mam nadzieje ze jest tani. Bo jak np. moj tato kiedys mial Citroena AX to przygob kosztowal 340zl

Cytat:
2004-04-12 10:28:39, mcneo pisze:
mam nadzieje ze jest tani. Bo jak np. moj tato kiedys mial Citroena AX to przygob kosztowal 340zl

Heheh to są "zalety" francuskich aut, zadko sie psuja ale jak sie spierd... to bardzo duzo to kosztuje!(np. 6 lat temu lozysko do koła do Reno 9 kosztowało 250zł./szt. teraz bedzie ok 300 wzwyz)

A ja dziś objechałem trochę rodzinki swoim esperakiem i doceniłem ten samochód... Tak sobie myśle, że może po 1 maja udałoby się kupić w np. Niemczech 2.0 z 98-99 r. w przyzwoitej cenie. Jeździłbym wtedy do końca życia espero...
Pozdr. P.