Nice khant movie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
TUTAJ

Ty co ty masz jeszze amige

Ale fiacik idzie i to jak trza

[ wiadomość edytowana przez: maciekw dnia 2003-06-18 20:44:21 ]

heh chyba nam serwer padł... no cóż moze póxniej będzie działać

jakiego kodeka mam do tego uzyc?
Droga sprawa : AMIGA RULEZ!!!!!!!!!! to byl moj najlepszy komputer, pecety (mimo ze takiego mam) sa jakby ociosane od siekiery. wszystko w nich sie wiesza i zawsze sa jakies problemy. a winda XP i inne pochodne sa jak z epoki kamienia lupanego. w amidze wszystko mi dzialalo sprawnie i szybko(mialem twardziela 80MB !!!).no i winda dalej nie ma takich fajnych ikonek jakie byly w amidze("3d" i mozna bylo zmieniac wyglad wcisnietej ikonki)

ALLLLLE numer ;]
jaka masz amisie ?

hmmm nie wiem jakiego kodeka - mi działa
spróbuj ten pack: 195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/DivXPack_5_02-008.exe

a Amigę mam:

A1200 68030@40MHz 10MB RAMu 3GB HDD PCMCIA LAN CD-ROM
i
A500 Roctec RocHard RC800 2xIDE/SCSI 120 MB HDD 9MB RAM

ale to nie z niej ten screenshot tylko z emulatora WinUAE (swoją droga swietnego emulatora )

ze screena mozna dojzec ze albo amiga 1200 albo 4000, chyba ze sie myle ale raczej nie, Kickstart 3.0 lub podobny no i Workbench 3.0 albo jakos blisko tego moze jeszcze co nieco pamietam. A jak z grami i programami, jest cos nowego na amisie?

Hehe
żeby odpalić coś takiego jak widzicie na screenie powyżej trzebaby lekką ręką wydać na modernizacje a1200 czy a4000 ze 2-3000 zł - ja az taki ekstremalista nie jestem
co do nowych programów i gier to ukazuja sie ale w "dosc" skromnych ilosciach
ja mam amigi dla 1000cy starych gier i uzytków które pałętają sie teraz za darmo po sieci

No te gry
Dune'a moj boze coz to byl za sprzet ja mialem a500 (dziadek przywiozl z Rfnu ) ale byla radosc wkoncu kasety poszly w odstawke :] heheeh ale fajnie bylo gieldy byly z gierami ktore pozniej nie dzialaly trzymanie dyskietek zeby glowica przeczytala cos uksytego Swiete dysketki z save'ami
Na dysk mnie stac nie bylo wtedy Kiedys miarem radoche bo 2go flopa pozyczylem ;] ale co jak co na pc to gralo sie do dupy kart dzwiekowych to niiikt nie mial a amisia miala juz i to stereło ;]
hehehe modulator mialem tez ;D dobrze mowie chyba modulator ;]
do TV :] No i 10tki zamordowanych joyow ;]
Z gier jednak najlepiej wspominam dune 2 pozniej dopiero 1 ;D
Ahhh to byly czasy

ok, ale dalej nie wiem jaki kodek jest do tego potrzebny ?

zainstaluj ten pack: 195.150.240.2/~ladaklub/download/filmy/DivXPack_5_02-008.exe

Mi działa
nie wiem co za codec - nie ja robiłem ten film

ja to otworzylem
w virtualdubie wait sprawdze co to za codek...
ok primo to strumien jest uszkodzony przynajmniej u mnie
a secundo to Divx 5.0.5 do sciagniecia z www.divx.com ale czy zadziala playerem to nie wiem skoro jest uszkodzony ale zaznaczam tylko u mnie ;]

Cosik marnie ten filmik skompresowany uszkodzony i w połowie przycina Ale fiacio lata gitara

Macie tutaj w zipie tylko nie połaczone w całość:

ladaclub.hu/kepek/kep_adand/egon.zip

to juz na 100% działa

Fiacior wymiata

ale filmiki 3,7 i 8 sie tna

przesto saje rownierz zmontowany filmik

Mi tam nic nie tnie. Zassałem film z pierwszego linka i wszystko cacy. Nie wiem czemu macie takie problemy..
Zainstalowane kodeki :
XViD, ViTe, Divx 5.05 i kodek Audio AC3

[ wiadomość edytowana przez: orem dnia 2003-06-19 01:52:17 ]

MI też się nic nie tnie. Kodeki jakie mam to stare divx w wersjach 3.22 potem 4.0 a na koniec 5.03. W takiej kolejności instaluję zawsze i nigdy mi się nic nie tnie. Do tebo ustawiłem Bestplayera na podstawową odtwarzarkę plików AVI. Zero problemów z filmami

ale furmanka jak idzie bokiem, to się nawet skubany nie przechyli no i ten wygar z tłumika

Cytat:
2003-06-20 17:32:58, BENY pisze:
no i ten wygar z tłumika

no wiadomo w końcu silnik ma z Łady