Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | 2004-03-16 11:13:37 boogie:
Nie dziw się, że omcia wciągnęła trochę oleju. Po Toich opowieściach o ścigankach to i tak dobrze, że dopiero po 8 tyś stan zszedł do min. Sprawdzałeś stan oleju na ciepłym silniku, dlatego pokazało tak jakby było poniżej min. Gdybyś poczekał aż olej ścieknie i się oziębi to by się okazało, że stan jest na min. Nic się bestyjce nie stanie (oczywiście uzupełnić olej). Dobra rzecz taki czujnik poziomu oleju... ![]() |
PerlaccoMV6 Audi A4 Kielce | 2004-03-16 11:50:14 boogie,
Co do dmuchawy to winny jest prawdopodobnie tzw rezystor szeregowy. "dokładniejszy opis" wysylam na priva |
![]() ROBERTHO LOB WETERAN 2xV6 K C H | 2004-03-16 13:15:06 Co do R 12 to wiem , że nie można go zamieniać na inny , bez wymiany uszczelnień układu klimatyzacji |
![]() Drus HONOROWY WETERAN OMA A 2.6 Piaseczno | 2004-03-17 17:46:00 z tego co ja sie orietuje to jesto styk styk a rezystory sa przy silniku nawiewu
pozdr DRUS |
![]() Maciey BMW 730i Słupsk | 2004-03-17 23:12:55 ja tez mam tak ze dziala tylko maksymalny na ogol, ale lekko wcisne kolko i juz wszystkie stopnie dzialaja. Z tym ze mam gorzej bo mi chyba silniczek nawiewu pada bo jak pare minut pochodzi na maxie to zaczyna smierdziec spalenizna ![]() |
![]() ROBUR JEZDZE TYM CO MAM ;-) Kazimierza Wielka | 2004-03-23 01:39:40
moja kontrolka od oleju nie swieci sie jak jest niski poziom oleju ![]() ![]() pozdro |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2004-04-27 12:17:23
Spoko za malo ponad max.
Wtedy jak sprzegło a tobie to huczy pierwsze łożsyko w skrzyni. Przestan tak katować auto. ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie niedlugo bedzisz zmienial sprzegło to zrób to wszystko naraz no i nastaw sie na koszty powyzej 1 tys jesli kcesz aby bylo dobrze. |
![]() darq LOB MEMBER SENATOR C30SE Warszawa | 2004-05-05 17:09:23
no wbrew pozorom, wiatraczek jednak dosyć sporo prądu żre, jak się już zdążyłeś przekonać ![]()
silnik jak silnik, dla niego chyba bez różnicy, czy wałem obraca rozrusznik, czy - za pośrednictwem przeniesienia napędu - osobnik posuwający od tyłu ![]()
może spróbuj innego warsztatu... jak schodzi powietrze, to po włożeniu koła pod wodę muszą gdzieś lecieć bąbelki...
nie wiem jak głośny u Ciebie jest ten szum, ja też zauważyłem, że da się usłyszeć niewielką różnicę pomiędzy wciśnięciem sprzęgła na luzie, a puszczeniem go (wciśnięte - jest ciut ciszej), wydaje mi się to normalne, w końcu w skrzyni obraca się trochę kółeczek... No, ale u mnie różnica jest naprawdę niewielka i da się to zauważyć tylko jak sobie postoję chwilę w jakimś spokojnym miejscu. |
![]() darq LOB MEMBER SENATOR C30SE Warszawa | 2004-05-05 17:56:18 mi ostatnio szumi pompa wspomagania, niech sobie jeszcze jakiś czas poszumi, to wymienie ![]() |