Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maximus71 PONY sedan Dąbrowa Górnicza | 2004-04-13 19:27:40 Hej gdzie moge dostac biale zegarki do poniacza ? |
Ciapong HF MEMBER CALIBRA C20XE Warszawa | 2004-04-13 19:46:51 na allegro po 29,99 |
profil-usunięty HF MEMBER | 2004-04-16 09:18:18 czesc !! To podaj mi prosze namiary na ta osboe co ma zegry białe do POnego |
Richie HF MEMBER Hyundai Pony Katowice | 2004-04-16 10:51:40 takie zegary za 29 zl to straszna lipa....kiedys kupilem takie i tylko leza gdzies w szafie...zobaczcie tobialasy...sa to nowe tarcze zegarow a nie nakaldki - troche kosztuja |
doogas HF MEMBER VW Corrado VR6 Gdynia | 2004-04-21 15:22:47 czasem lepiej dać wiecej |
splmagw1 Accent reda | 2004-04-30 08:59:01 Trzeba szukać na Allegro. Właśnie zakupiłem białe zegarky do Accenta'98. Można wybrac kolor podświetlenia, ewentualnie jakies dodatki, napisy itp. Na allegro - koszt 69pln. Wyglądaja na trwałe i sa swietnie wykonane. pozdrawiam |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-06-06 21:40:19 hmmm wypatrzłem cos takiego na cardomain i chciałbym cos takiego założyć u siebie wszystkie rady mile widziane
www.cardomain.com/memberpage/227256/2 [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2004-06-06 21:42:34 ] |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2004-06-07 20:52:14 ja to zaniemówiłem! speed wypas jest !!! cała ta furka w środku jest wypas!!! |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-06-08 00:23:34 w sumie nie miałem jeszcze kocepcji jak zrobić środek ale coś zaczyna mi świtać |
splmagw1 Accent reda | 2004-06-23 07:54:43 W mojej galerii jest zdjęcie zegarów, które kupiłem na Allegro. Trochę się narobiłem ale warto było. Szczególnie w nocy oświetlenie jest dobrze skomponowane - nie za jasne, mimo to cyferki są bardzo czytelne. |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2004-06-23 23:23:57 a mi bardziej podoba sie jak zamiast żarówek są diody! ja mam u siebie niebieskie i jest łonderfull!!! zwłaszcza wieczorem robi wrażenie! |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2004-06-24 00:07:38 no raczej nie miałem takich problemów! ja tylko wyjpołem całą żarówkę z uchwytem i zamiast żarówki wmontowałem diodkę!
cooż moge poradzić (let see) : czytałem o twoim roblemie . ja to myśle tak. to że sie odchyla wskazówka to efekt działania magnesów a to że sie nie obraca to efekt działania sprężynki! sprawa jest dość skomplikowana bo sprężynka ma ( jak wiadomo z fizyki) swoją sprężystość tylko w pewnym przedziale i dla naszych zegarów jest to zakres od "0" do "maX" a dalej jakby sie wychyliła to już sie zmienia jej struktóra i sie nie nadaje. to nie jest zwykły budzik żeby włożyć wskazówki na 12-tą o 12-tej i bedzie chodził! pozostaje metoda prób i błędów a najlepiej w czasie jazdy ale to jest niemal nie wykonalne! chyba że masz silniczek elektryczny i masz możliwość zmieżenia z jaką prędkością sie obraca na innym zegarze. wtedy jak już wiesz bierzesz go do swojego zegara włączasz i wyciągasz wskazówkę następnie wkładasz na wysokości tej samej co w poprzednim zegarku. to moja rada ja bym tak zrobił. pozdrawiam!!! |
splmagw1 Accent reda | 2004-06-24 09:23:51 witam,
1. kolorowe diody w nocy wyglądaja tak samo, ale za to w dzień zegary sa dalej czarne, 2. Folię kupiłem na aukcji - 39pln (mam kontakt do sprzedawcy) - folia jest estetyczna, trwała jednak z doświadczenia polecam zakładać to w towarzystwie drugiej pary rąk. Jedna osoba nagrzewa suszarką, druga naciąga folię i przykleja. Ew. bąble powietrza nalezy poprostu przebić i wycisnąc powietrze szmatką. Folia nie odkleja się pod wpływem temp. - samochód ostatnio sporo sie nagrzewał i jest OK. 3. Ze wskazówkami nie ma problemu. Jak samochód stoi to wskazówki są w położeniu "zerowym" - chyba że ktoś ma wskaźnik paliwa działający "na stałe". Wtedy są 2 wyjscia: albo zapamietać położenie skazówki albo dokonywać zmian przypustym/pełnum zbiorniku. W sytuacji gdy wskazówki są w położeniu MIN/MAX - wyjmujemy wskazówkę, przyklejamy zegary, zakłądamy wskazówki w najniższym/najwyższym położeniu i tyle. 4. Kontakt do gości, który sprzedaje takie tarcze (też miał z płomieniami): free.style@poczta.fm (http://www.tuningart.at/) - w tej chwili na stronie jest przykład zegarów H.Accenta -96. Można wybrać kolor podświetlenia, etc. pozdrawiam |