Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-11-19 21:34:00 ... jeszcze jeden i jescze raz...
posty które juz napisałeś można EDYTOWAĆ, nie ma potrzeby pisac nowych. 14000 troche sporo, ale skoro taka cudna BIERZ BEZ PYTANIA! mógłbys też podać przebieg ze wzgledu na charakter omegi maja raczej spory i jeszcze jedno , wiem że jestem upierdliwy jak chrabąszcz pomiedzy zderzakami Resa i Dramara omega DIAMANT, das ist deutsche auto pzdr ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- >>> www.urg.prv.pl <<< |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2002-11-19 23:26:14 krótko i zwięźle:
cena troszkę wygórowana. jak dla mnie to 11 tysiaków to byłoby super. posprawdzaj dokładnie dokumenty wozu, numer na przednim pasie i na podłodze koło fotela kierowcy (czy nie jest przeszczepiony - częste w składakach). sprawdź też numer na silniku, czy pokrywa zaworów jest czarna czy srebrna. jakie jest dokładne oznaczenie silnika (NE, SE). sprawdź kompresję i czy utrzymuje wole obroty, jak się nagrzewa i w jakim czasie. czy wszystko w środku działa, piszesz że pełny wypas to powinna być klima - ma działać do temperatury +3 st. na zewnątrz bo inaczej jest to spory wydatek. zawieszenie: amory, drążki kierownicze, stabilizatory zarówno z przodu i z tyłu. jeśli wszystko jest ok podczas oglądania i jazdy to warto kupić. jednak musisz zdać sobie sprawę że takie auto nie sprzeda się później od ręki i trochę nim pojeździsz. |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-11-21 17:36:07 cześć Ungo! jeżeli jeszcze nie kupiłeś tego składaczka to lepiej przemyśl to.napewno nikt ci tego wózka nie ubezpieczy na AC. problem totalny ze sprzedażą.cena b. wysoka jak za składaka.(wiem to wszystko bo w lutym taką omesię sprzedałem za 11000zł) teraz jeżdzę B.
P.S. moim zdaniem to 200000 km oznacza dobrze dotarty napewno nie remont(moja miała 290000 km. i silnik złoto) |
ungo OMESZKA KOMBI Torun | 2002-11-21 17:52:55 acha ...
mozecie powiedziec mi gdzie szukac numerow silnika i nadwozia w Omedze A .... dzieki |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-11-21 20:54:15 numer nadwozia ( VIN ) znajdziesz miedzy progiem a przednim fotelem. spoko zjedziesz do 11000. PRZEJEDŹ sie ta omega zanim ja kupisz i zajrzyj jesli ci to sprzedajacy umozliwi w papiery , szczególnie w kartę pojazdu, zebyś później nie maiał rozczarowań - ja miałem ( TAXI ), sprawdź blacharkę, tylne końce drzwi, tylne nadkola i klapa bagażnika i przejedź sie po dziurach a nie 200m po idealnej nawierzchni, sprawdź ogrzewanie, uszczelki szyb i stan wytarcia dywanika i pedałów kierowcy. ja w kwietniu tego roku sprawiłem sobie za 11000 2.0 ( C20NE ) sedan w wersji CD Diamant 153kkm, metalik, podgrz. siedzenia, el.szyby, el.szyberdach, el.ipodgrz.lusterka, wspomaganie, ABS, radio, welur, i zjechałem z 12300 , ale rok w Polsce na TAXI dał znać o sobie - skopane siedzenia z tyłu i amorki do wymiany, za kare silnik jak brzytwa
czemu jest zmniejszony bak paliwa ??? pzdr a o koszty eksploatacji sie nie przejmuj, ja przez ten czas wydałem nie licząc zał. inst. gazowej 1500 zł ( opony, olejx2 i pasek ) , ... niestety amorki czekają, bo zachowuje sie jak charger'68 na zakretach |
Res best memory O-ka | 2002-11-22 19:29:24 GRATULUJĘ!!!!!!!
Niecierpliwie czekam na osobistą przyjemność poznania Następny LOB nam urusł......kufle w dłoń, czapkiz głów Panowie !!! |