Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2004-06-04 17:34:51 Jako ze koncza mi sie amorki mam pytanka:
1.Jakie amortyzatory polecacie do H. kiedys uzywalem monroe(w citroenie) i bylem zadowolony, ale teraz slyszalem same zle opinie o firmie 2.Czy mozna wymienic same tuleje drazka reakcyjnego czy tez trzeba caly zespol? Dziex. |
bastuswawa HF MEMBER hyundai coupe warszawa | 2004-06-04 23:29:50 dobra rada nie kupuj monroe bo to badziew przereklamowany , ja do swojej kupetki wrzucilem swojego czasu amorki sachs'a i bylem bardzo zadowolony zreszta maja 2 lata gwarancji i jak cos sie stanie to robia problemu z wymiana , mozesz sprobowac alko ale nie mam swojej opini na ten temat sa do hiszpanskie amorki ale kilku znajomnych jezdzi i sobie chwali , ja osobiscie polecam sachs'y mozesz je kupic w interparts'sie po dobrej cenie do cupety kosztuja po 380 za sztuke kiedy monroe 680 ....... pozdrawiam i powodzenia |
Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2004-06-05 00:28:17 dzieki, tez myslalem o sachs`ach. a moze ktos regenerowal amorki? podobno mozna sobie wybrac dowolny stopien tlumienia... |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2004-06-12 20:42:24 polecam sachs'a ( czyt. zaksa ) naprawde dobre i trwałe!!!!
|
bastuswawa HF MEMBER hyundai coupe warszawa | 2004-06-19 20:03:11 mozna wymienic same tuleje nie ma ich w katalogu jc ale sa w serwisie 40 zl sztuka potrzebujesz 2 szt . sam to wymienialem na Hynka 2 tygodnie temu nie daj sie naciac na wymiane calego elementu bo straszne koszta i bez sensu . mozesz kupic tuleje w serwisie bo tylko tam sa i np. wymienic w schell auto serv na myszynieckiej ( targowek za wymiane policza sobie 80 zl . wiec calosc wychodzi ci 160 . tyle w servisie biora za sama robocizne .pozdrawiam |
Artiro HF MEMBER Hyundai Accent GLS Warszawa | 2004-06-19 20:29:18 Danke very bardzo!
No 40 zeta za sztuke da sie przezyc. A ja hynka nie lubie bo tam straszne korki sa No i jakos nigdy z nimi sie dogadac nie moglem, na innych falach raczej nadajemy. Poza tym wiekszosc glosow o tym aso, to jednak krytyczna byla... Ale jak zwykle, co przypadek to inny wynik. |
mormon HF MEMBER HYUNDAI ACCENT Kraków | 2004-06-21 13:19:59 do Accenta 2000 za drązek kierowniczy (reakcyjny) tylnego koła zapłaciłem rok temu 360 zł...
plus koszty wymiany .. 50 zł... A robiłem to u konkurecji bo w serwisie Daewoo... taniej mieli.. ps.. do Leganzy taki drążek kosztuje ... 150 zł... kurna..ale ten Hujdaj ma drogie części... |