MotoNews.pl

Wynalazek czyli mix polskich aut lub kit car po polsku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybrałem sie ostatnio na lato filmów dio Kazia nad Wisła i na parkingu wypatrzyłem 'cos'... małe ni to targa ni cabrio sylweta sportowa color RED i czarna maska tylne lampy borewicz przednie 126p klamki 125p decha rozdzielcza poldas swoisty mix przebojów z silnikiem 126p blaszki miał lubelskie stare czarne...niestety nie miałem aparatu ale wygladało to cos dosc ciekawie...i tiak se pomyslałem ze pasowało by załozyc watek o takich wynalazkach made in garage ale nie o kit car ze sklepu tylko o takich własnych wynalazkach moze i u was lata cus ciekawego blizej nie okreslonego

Zrobileś może jakieś fotki ?

Cytat:
2004-08-03 15:33:15, Berecik pisze:

Cytat:
2004-08-03 13:54:02, danielek77 pisze:
(...) niestety nie miałem aparatu ale wygladało to cos dosc ciekawie (...)

Nie wystarczy przeczytać, trzeba przeczytać ze zrozumieniem

Cytat:
2004-08-03 16:20:12, Race_D pisze:
Cytat:
2004-08-03 15:33:15, Berecik pisze:

Cytat:
2004-08-03 13:54:02, danielek77 pisze:
(...) niestety nie miałem aparatu ale wygladało to cos dosc ciekawie (...)

Nie wystarczy przeczytać, trzeba przeczytać ze zrozumieniem

Czepiasz się.

Przepraszam faktycznie nie doczytalem się, chyba czas na okulary

Cytat:
2004-08-03 16:22:04, korek pisze:
Czepiasz się.

Nie inaczej

W Lublinie jakiś tydzień temu widziałem naprawdę bardzo ciekawą samoróbkę (chyba) . Syrena kombi . To znaczy do syrenki sedan w spawany był tył od DF kombi. Część dachu boczne szyby do błotników i tylna klapa. Ogólnie samochód nie grzeszył estetyką ale samo zgranie elementów i ogólna sylwetka samochodu z daleka wyglądało na prawdę nieźle. Fotek też niestety nie mam ale samochód ciekawy

do ludzi z gdanska, widzial ktos moze tego niesamowitego malego fiata w okolicach moreny/wzgorza mickiewicza. Fiat byl skrócony! tak nie dosc ze maly fiat to byl jesce skrocony, i za siedzenimai kierowcy byl juz przedzial silnikowy. wszystko wyglada jak taka mala bombka.